Çözüldü RX 6700 XT Overclock

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

theKerimYildiz

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar. RDR2 oynadığım için OC yapmak istiyorum. RX 6700 XT Ekran kartım var. En sağlıklı bir o kadar da en performanslı şekilde nasıl OC yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• resim_2023-01-14_113619428.png
    resim_2023-01-14_113619428.png
    103,7 KB · Görüntüleme: 383
Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kartınız RDR2 yi 2K çözünürlük ve ultra ayarlarda bile rahatlıkla oynatabiliyor, neden OC gereksinimi duyuyorsunuz ?
Çözünürlük işleme değerini yükseltince FPS 60'ın altına düşüyor yer yer.

Ve çözünürlük işleme değeri görüntüyü çok güzel yapıyor o yüzden. Yoksa hep bulanıklık varmış gibi oluyor.

FSR Kapalı oynuyorum.

Ve çözünürlük işleme değeri görüntüyü çok güzel yapıyor o yüzden. Yoksa hep bulanıklık varmış gibi oluyor.

Sizin dediğiniz ayar yanında geri kalanını bu şekilde yapmayı denediniz mi hiç? Kesinlikle tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• red dead redemption 2 HUB optimized.png
    red dead redemption 2 HUB optimized.png
    379,3 KB · Görüntüleme: 500

FSR Kapalı oynuyorum.
Bu çok normal hocam, bana kalırsa OC yapmayın bunun için. Ayrıca FSR Kalite modu görüntüyü koruyarak fps nizi artıracak kullanmamak için sebep yok, yararlanmak lazım.

O kadar ayarı düşürdükten sonra FPS'nin artması normal :D

Hocam ben oyun yazılımcısı olarak senin görmediğin tonlarca hesaplama ile kartını tökezletip oyunu benchmark haline getirebilirim. Bu ayarların 1 saatlik videosu var. Fark yok. "o kadar ayarı düşürürsem FPS artar" diyerek yazılımcısı bunu en iyi şekilde ayarlamıştır, her birisi bana ekstra bir şey katıyor diye kabul ediyorsunuz. Oyunların grafik ayarları çok büyük oranda bilerek bozuk yapılıyor. 4090 gibi bir yaratığın yorulmadığı piyasada millet niye donanım değiştirsin? Bence oyun geliştiricileri ve donanımcılar arasında gizli bir anlaşma var. En güçlü kartı da alsanız lüzumsuz ayarları kapatın bence. Bu da bir takıntı.

Hocam sizin ayarlarda kullanıyorum görüntü pek değişmedi bir kaç ayarı yükselttim teşekkürler.
Hocam ben oyun yazılımcısı olarak senin görmediğin tonlarca hesaplama ile kartını tökezletip oyunu benchmark haline getirebilirim. Bu ayarların 1 saatlik videosu var. Fark yok. "o kadar ayarı düşürürsem FPS artar" diyerek yazılımcısı bunu en iyi şekilde ayarlamıştır, her birisi bana ekstra bir şey katıyor diye kabul ediyorsunuz. Oyunların grafik ayarları çok büyük oranda bilerek bozuk yapılıyor. 4090 gibi bir yaratığın yorulmadığı piyasada millet niye donanım değiştirsin? Bence oyun geliştiricileri ve donanımcılar arasında gizli bir anlaşma var. En güçlü kartı da alsanız lüzumsuz ayarları kapatın bence. Bu da bir takıntı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı