RX 6700 XT PC toplama

Bütçe
25k-30k

kaan270x

Decapat
Yer
Antalya
RX 6700 XT,
AMD Ryzen 5 5600X.
Ve.
32 GB RAM'li bir PC toplayacağım. Diğer gerekli parçalar hakkında pek bir bilgim yok, yardımcı olabilir misiniz?
Ayrıca yazılımda yapacağım. Sizce uygun mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
25-30k civarına daha iyi bileşenler ile sistem toplayabilirsin. Ekran kartı bulmak mesele. Tanıdığın bir toptancı bilgisayarcı varsa güvenilir onlara bak derim. ASUS TUF 3080'i 12.000 TL'ye aldım sıfır bir şekilde. 1 yıl garantisi duruyor ve kutusu hiç açılmamıştı. Testleri vs. her şeyi yaptım ve çok iyi bir kart. Eğer öyle bir imkanın yoksa 6800 XT'de koyabilirsin.

Toplam 30200 lira tutuyor. Her şeye çok zam gelmiş. İleride bir sıvı soğutma da taksan çok iyi bir sistem olur. Kasadan biraz feragat ettik ama şu an attığım kasayı kullanıyorum bence baya iyi. Malzeme kalitesi de bu fiyata göre çok iyi.

Son düzenleme:
25-30k civarına daha iyi bileşenler ile sistem toplayabilirsin. Ekran kartı bulmak mesele. Tanıdığın bir toptancı bilgisayarcı varsa güvenilir onlara bak derim. ASUS TUF 3080'i 12.000 TL'ye aldım sıfır bir şekilde. 1 yıl garantisi duruyor ve kutusu hiç açılmamıştı. Testleri vs. her şeyi yaptım ve çok iyi bir kart. Eğer öyle bir imkanın yoksa 6800 XT'de koyabilirsin.

Toplam 30200 lira tutuyor. Her şeye çok zam gelmiş. İleride bir sıvı soğutma da taksan çok iyi bir sistem olur. Kasadan biraz feragat ettik ama şu an attığım kasayı kullanıyorum bence bayağı iyi. Malzeme kalitesi de bu fiyata göre çok iyi.

Çok teşekkür ederim ihlal yediğim için cevap yazamadım kusura bakma bir de bir şey soracaktım şimdi ekran kartının markasını bilmiyorumda onun yerine MSI'in kini koysak kaça patlar reis.

Çok teşekkür ederim ihlal yediğim için cevap yazamadım kusura bakma bir de bir şey soracaktım şimdi ekran kartının markasını bilmiyorumda onun yerine MSI'in kini koysak kaça patlar reis.
XFX en iyi AMD ekran kartı üreticilerinden birisi. Bir kötülüğünü görmezsin.

Çok sağol reis.

Toplam 30200 lira tutuyor. Her şeye çok zam gelmiş. İleride bir sıvı soğutma da taksan çok iyi bir sistem olur. Kasadan biraz feragat ettik ama şu an attığım kasayı kullanıyorum bence bayağı iyi. Malzeme kalitesi de bu fiyata göre çok iyi.

Reis bir şey daha sormak istiyorum ben yazılım da yapacağımda işlemci yeter mi veya sorun çıkar mı?

Son düzenleme:
Çok sağ ol reis.

Reis bir şey daha sormak istiyorum ben yazılım da yapacağımda işlemci yeter mi veya sorun çıkar mı?

Yazılım konusunda çok bilgim yok. İşlemci bence çok iyi bir işlemci sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Zaten bu işlemciden sonrası artık üst düzeye giriyor herhalde.

Reis biliyorum çok şey istedim de bir şey istiyceğim kasayı değiştirip güzel bir şey bulabilir misin 30 k yı geçse problem olmaz.

Toplam 30200 lira tutuyor. Her şeye çok zam gelmiş. İleride bir sıvı soğutma da taksan çok iyi bir sistem olur. Kasadan biraz feragat ettik ama şu an attığım kasayı kullanıyorum bence bayağı iyi. Malzeme kalitesi de bu fiyata göre çok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı