RX 6700 XT - R5 5600 sistemde Valorant'ta son 1.5 aydır drop giriyor

Bir şey değişmedi fakat XMP1 ayarını XMP2'ye çektim droplar bayağı azaldı ama hala var az da olsa.

Bende de Ryzen 5 5600 ve RX 6650 XT var Warzone çok kasıyor testlere bakıyorum benim sistem 120-140 FPS benim aldığım 15-20 FPS

Öncelikle merhaba,
RX 6700XT 5 5600 işlemcim var ve Valorant'ta drop giriyor. İlk önce herkes gibi RAM kaynaklı olduğunu düşündüm ve memorytest86 yaptım, fakat hiçbir hata almadım. Ondan sonra SATA SSD yüzünden olabilir mi dedim nitekim 4 yıldır kullanıyordum. Ve Kioxia G2 aldım. Fakat yine hiçbir şey değişmedi. En çok takımlı ölüm kalımda oluyor takılma. Ve ben bu sorunu 1,5 aydır yaşıyorum ve bir şey gözlemledim bu Valorant'taki drop ve takılma zamanla azalıyor. Bu 3 kere tekrarlandı ve 3 keresinde de bir zaman sonra takılma ve droplar neredeyse olmuyor. Ne yapmam gerek bu konuda?
Bu arada M.2 SSD taktıktan sonra format attım ve Windows 10 üzerine kurdum, ve Valorant'ta M.2 SSD'ye kurulu. Ve bütün driverları kurdum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir video çıktı karşıma yardımcı olur belki

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı