RX 6700 XT Ray Tracing açınca FPS neden fazla düşüyor?

Aslında var hocam. Ben RX 570'den 6700 XT'ye geçeceğim. Resmen çağ atlayacağım. 1440P bütün oyunlar Ultra ayarlarda oynamayı düşünüyorum. Ray Tracing'de olsa iyi olurdu ama sağlık olsun.

Aslında var hocam. Ben RX 570'den 6700 XT'ye geçeceğim. Resmen çağ atlayacağım. 1440p bütün oyunlar Ultra ayarlarda oynamayı düşünüyorum. Ray Tracing'de olsa iyi olurdu ama sağlık olsun.

Aslında 1080p çözünürlüğe düşüp RT açılabilir sizin kartta.

Aslında var hocam. Ben RX 570'den 6700 XT'ye geçeceğim. Resmen çağ atlayacağım. 1440p bütün oyunlar Ultra ayarlarda oynamayı düşünüyorum. Ray Tracing'de olsa iyi olurdu ama sağlık olsun.

FSR olan ve RTX destekli oyunlarda FSR ayarı yapıp oynarsınız. Cyberpunk'da var şu an o video eski. Hafif kaliteden ödün verip FPS arttırır RTX açabilirsiniz bence. Şahsen ben GTX 1660 ile RTX olmadan FSR açıyorum oyun hala çok güzel görünüyor. FPS de yüksek.

Evet FSR desteklemeyen oyunlarda ise RSR devreye girer AMD kartlarda.

Hocam 2K monitör almayı düşünüyorum da sanırım 2K'den 1080P'ye çekince çözünürlük bulanık oluyormuş.

RSR görüntüyü 1080P'ye çekip sanal olarak pikselleri doldurup 2K yapıyor mantık olarak FSR ile aynı merak etmeyin sorun olmaz.

@GreatArcher Ray Tracing açtığınız zaman ışın izlemeyi açmış olursunuz, normal FPS'in düşmesi. Ayrıca AMD kartların NVIDIA kadar RT performansı yok ne yazık ki.

İşlemciniz nedir? 6700 XT alacakmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…