RX 6700 XT Ray Tracing açınca FPS neden fazla düşüyor?

Açıkçası çok grafik takıntılı değilseniz pek gerek yok bence. Grafik olarak ciddi bir fark yaratmıyor. Bazı oyunlarda gerçekten sağlam fark oluyor fakat çoğu oyunda önemli bir fark olmuyor. Bu nedenle eğer grafik takıntınız yoksa Ray Tracing'e pek gerek yok.
Aslında var hocam. Ben RX 570'den 6700 XT'ye geçeceğim. Resmen çağ atlayacağım. 1440P bütün oyunlar Ultra ayarlarda oynamayı düşünüyorum. Ray Tracing'de olsa iyi olurdu ama sağlık olsun.

Aslında var hocam. Ben RX 570'den 6700 XT'ye geçeceğim. Resmen çağ atlayacağım. 1440p bütün oyunlar Ultra ayarlarda oynamayı düşünüyorum. Ray Tracing'de olsa iyi olurdu ama sağlık olsun.

FSR olan ve RTX destekli oyunlarda FSR ayarı yapıp oynarsınız. Cyberpunk'da var şu an o video eski. Hafif kaliteden ödün verip FPS arttırır RTX açabilirsiniz bence. Şahsen ben GTX 1660 ile RTX olmadan FSR açıyorum oyun hala çok güzel görünüyor. FPS de yüksek.

FSR olan ve RTX destekli oyunlarda FSR ayarı yapıp oynarsınız. Cyberpunk'da var şu an o video eski. Hafif kaliteden ödün verip FPS arttırır RTX açabilirsiniz bence. Şahsen ben GTX 1660 ile RTX olmadan FSR açıyorum oyun hala çok güzel görünüyor. FPS de yüksek.

Evet FSR desteklemeyen oyunlarda ise RSR devreye girer AMD kartlarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı