RX 6700 XT Red Devil alınır mı?

Amazon garantisi dediğimiz şey tam olarak ne?
Türkiye garantisi gibi, gerçek bir garanti varsa ve sıkıntı yaşamayacaksan alınabilir.
Benim bildiğim garanti falan olmuyor. Bu durumda alınmaz. Türkiye'de 8500-9000 liralara düştüğü oluyor zaten kartın. Ben 8300'e aldım Türkiye Garantili mesela. Tabi o civarlara bir daha düşmedi fiyat 10 günü geçti herhalde.

Amazon garantisi Türkiye'deki "ithalatçı garantisinden" daha iyidir 30 gün içerini de iade yapıyorlar para iadesi kartı onlara postalıyorsun kargo ücretini onlar karşılıyor.

8500 XFX swft 309 6700XT vereyim istersen. 25 Haziran'da İncehesap'tan aldım. Sistemim çalışmıyor. Ekran kartında bir sıkıntı yok, o konuda eminim. Sistemi GTX 1660 ile de test ettim, hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. İşlemcim öldü diye düşünüyorum. Şu anda hepsini satayım bırakayım bu işleri diyorum yani, canımı aşırı sıktı. Yeni anakart aldım, o da çalışmıyor. Sorun işlemci kaynaklı gibi yani.

Gecmis olsun. XFX de almayi dusunmuyorum bulursam Nitro veya ROG STRIX alacağım ama gonlum RTX 3070 veya 3070 Ti istiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı