mertlev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.474 Çözümler 2 15 Şubat 2023 #11 partylikeits1941 dedi: 3DMark testi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yapayım sonuçları burdan paylaşayım sonuçlar hakkında yardımcı olurmusun hocam. partylikeits1941 dedi: 3DMark testi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... hocam furmark testiyle alakalı bir konum vardı oraya etiketliyorum o sonuçlara bakarmısın şuan bütçe yok 3dmark için. Son düzenleme: 15 Şubat 2023
partylikeits1941 dedi: 3DMark testi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yapayım sonuçları burdan paylaşayım sonuçlar hakkında yardımcı olurmusun hocam. partylikeits1941 dedi: 3DMark testi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... hocam furmark testiyle alakalı bir konum vardı oraya etiketliyorum o sonuçlara bakarmısın şuan bütçe yok 3dmark için.
partylikeits1941 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.174 Makaleler 1 Çözümler 22 15 Şubat 2023 #12 mertlev dedi: Yapayım sonuçları burdan paylaşayım sonuçlar hakkında yardımcı olurmusun hocam. hocam furmark testiyle alakalı bir konum vardı oraya etiketliyorum o sonuçlara bakarmısın şuan bütçe yok 3dmark için. Genişletmek için tıkla... Bakayım dostum bir saniye.
mertlev dedi: Yapayım sonuçları burdan paylaşayım sonuçlar hakkında yardımcı olurmusun hocam. hocam furmark testiyle alakalı bir konum vardı oraya etiketliyorum o sonuçlara bakarmısın şuan bütçe yok 3dmark için. Genişletmek için tıkla... Bakayım dostum bir saniye.