RX 6700 XT sistem GTA V oynarken ekran kartını %100 kullanmıyor

lofiweb

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 ~ RX 6700XT ~ B550M DS3H ~ XPg 8x2 GB DDR4 3200MHz ~ FSP Hyper 80+ PRO 700W PSU
Merhaba, oyunun en yüksek ayarlarında oynuyorum fakat GPU kullanımı bazen düşüyor ekte eklediğim şekilde RDR2 tarzı oyunlar oynadığımda %100 kullanıyor.

Anakart: B550M DS3H.
Ekran kartı: RX 6700 XT.
İşlemci: Ryzen 5 5600.
RAM: 8x8 RAM.

Oyunu 120 GB'lık SSD'ye kurdum şu an boş alan kalmadı SSD'de bu yüzden olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-25 225853.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-25 225853.png
    41,2 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba, oyunun en yüksek ayarlarında oynuyorum fakat GPU kullanımı bazen düşüyor ekte eklediğim şekilde RDR2 tarzı oyunlar oynadığımda %100 kullanıyor.

Oyunu 120 GB'lık SSD'ye kurdum şu an boş alan kalmadı SSD'de bu yüzden olabilir mi?

%100 kullanması iyi bir şey bilgisayarinizin darboğaz yapmadığını tam performansta çalıştığını gösterir.

Ryzen sistemlerde GTA 5 ekstra kötü çalışıyor. Normal.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam FPS konusunda sorun yokta ekran kartında düşüş oluyor msa 8X yapsamda.

Grafik ayarlarınız düşükte duruyor gibi ekran kartını yüke sokmanız gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

:D ben kullanıyor diye okumuşum RX 6800 ekran kartım var Ryzen 7 7800X ile %50 kullanıyor bende acayip FPS drop var sizinki iyi yine Full highda olmasına rağmen sanal çözünürlük oluşturup 2K yaparsanız %90'lara çıkacaktır.

Grafik ayarlarınız düşükte duruyor gibi ekran kartını yüke sokmanız gerekiyor

Düşükte duruyor ne demek? En yüksekte. Ayrıca ekran kartını yüke sokman gerekiyor diye bir şey yok. Öne bakınca 140 FPS arkaya bakınca 60 FPS hiçbir şekilde normal değil. Ekran kartını yüke sokunca FPS artmaz. Ya sabit kalır ya düşer.

Neyse, GTA 5'te GPU kullanımının %100 olmaması sorun değil. Oyun bozuk.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı