RX 6700 XT sistem mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

kurtfbk9

Femtopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://disk.yandex.com.tr/d/dQBQTp7vFUtzUw
RAM
16 gb gskill flare x5 ddr5 4800 MT/s
SSD veya HDD modeli
mld m300 NVMe SSD 1 tb
Ekran kartı
AMD Radeon RX 6700 XT XFX QICK
Anakart
PRO A620M-E (MS-7E28)
İşlemci
AMD Ryzen 5 7500F 6-Core Processor 3.70 GHz
Arkadaşlar selam bu konulardan pek anlamıyorum minidump analizi yapıp hatanın neden kaynaklandığını söyleyebilir misiniz?

Depolama olarak sadece bu SSD mi var? HD Tune Pro ile error scan yapıp sonuçlarını ve sağlık bilgilerini paylaşır mısınız? Sistemi yeni mi topladınız, ne zamandan beri sorun yaşıyorsunuz?

Depolama olarak sadece bu SSD mi var? HD Tune Pro ile error scan yapıp sonuçlarını ve sağlık bilgilerini paylaşır mısınız? Sistemi yeni mi topladınız, ne zamandan beri sorun yaşıyorsunuz?

Hocam selamlar. Bahsettiğiniz işlemi yaptım, biraz uzun sürdü ama hiçbir problem bulunmadı. Sorunu iki gündür (daha önceye kıyasla farklı hiçbir şey bulunmuyor bilgisayarda yeni oyun yeni yazılım vs) yaşıyorum. Sistemim yeni, sıfır bir sistem değil, bayağıdır kullanıyorum. Arka arkaya mavi ekran verdiken sonra Riot Games'in Vanguard korumasını kaldırdım bilgisayardan ve onu kaldırdıktan sonra hiç mavi ekran hatası ile karşılaşmadım. Acaba ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

Konu ile ilgili desteklerinizi bekliyorum 🙏🏻

Dosya Ekleri

• resim_2024-11-23_021150645.png
    resim_2024-11-23_021150645.png
    27,9 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleyen: Moderatör:
Arka arkaya mavi ekran verdiken sonra Riot Games'in Vanguard korumasını kaldırdım bilgisayardan ve onu kaldırdıktan sonra hiç mavi ekran hatası ile karşılaşmadım. Acaba ondan kaynaklanıyor olabilir mi?
Kuvvetle muhtemel. Vanguard saçma sapan mavi ekranlara sebep olabiliyor ne zamandır. Normalde sağlık bilgilerini de istemiştim ancak dursun bakalım şimdilik, sorun devam ederse yazarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı