RX 6700 XT sistem oyunlarda siyah ekran gösteriyor

Erkan Güray

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Apacer Panther 2x16 GB CL16 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
PNY 500 GB M.2 SSD
Ekran kartı
XFX RX 6700 XT 12 GB
Anakart
ASUS B 450M-K II
İşlemci
RYZEN 5 5600
Bilgisayarı 27.06.2022 tarihinde İncehesap mağazasından sıfır olarak aldım. 1-2 ay sorunsuz çalışırken sonrasında oyunlarda ara ara ekran siyaha dönüyor birkaç defa tekrarladıktan sonra komple siyah ekranda kalıyor. Siyah ekrandayken oyun, sesler arka plan uygulamaları sorunsuz çalışıyor. Yaklaşık 4 aydır çözüm arıyorum bulamadım.
Kabloları sök tak yaptım, tozları temizledim PSU kapat aç yaptım donanım testleri yaptım (sorun çıkmadı). Yardımcı olur musunuz? Garantiye göndereceğim en son ama çözüm olacağını sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver güncellemesi yaptıysanız ve bundan sonra olduysa DDU ile sürücünüzü silip t

Driver güncellemesi yaptıysanız ve bundan sonra olduysa DDU ile sürücünüzü silip tekrardan kurun.
tüm 6700 xt sürümlerini format ile denemiştim en fazla 1 2 hafta sorunsuz devam etti. Sonrasında durum yine aynı maalesef

Sorun Wattman ile alakalı gibi gözüküyor. Önerilen driver kullanın, eğer güncellemeden sonra sıkıntı olduysa eski güncellemeye döneyin 22.5.1 olması lazımdı stabil çalışıyordu bu sürüm.
Wattman nedir ?. tüm driveler da temiz kurulum sonrası aynı sorunu yaşadım maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı