bluerr
Hectopat
- Makaleler
- 9
Daha fazla
5070 ile alakası yok hocam 4070 ti super kullanıyorum gecikme yapıyor. Bu kart 5070 ten bile güçlü. Ayrıca 5000 serisi kullanan kullanıcı yorumları da gördüm gecikme yaptığını kendileri de söylüyordu.Hocam ben düşük gecikme oranı modu ve reflex i açık kullandığım için bir şey hissetmiyorum hatta MFG'yi kapatınca gecikme oluyor gibi geliyor bana tam tersi
Beni 5070 kullanan birisi anlar mesela.
Hocam 300 FPS boş bir arazide gördüm ben ıssız karanlık bir mekanda ilk görev var ya gece başladığımız o arazide bir yerde 300 vurdu FPS sonra 253 185 gib gitti ortalama 150 170 arası yani.
Ek olarak test sonuçlarına da baktım. Durum değişmiyor. Siz anlamıyorsunuz ama ben anlıyorum. Ghostingli monitör kullanıp ghosting fark etmiyorum diyende var kişinin fark etmemesi bu sorunun olmadıgıdı anlamına gelmez. Ben hissediyorum. Kim ne derse desin bu böyle. 50 serisi de geçsem bu böyle. Buna da bal gibi eminim. Testlere bakarak konusan biriyim her zaman. Techpowerup testine de baktım 5090 ve 5070 ti ile test ediyor. Sahte kareler yerine doğal kareleri tercih ettiğini kendileri de söylemişler.
En son denediğim oyunda mafia the old country. Yeni cıkan bir oyun.
Mafia: The Old Country Performance Benchmark Review - 30+ GPUs Tested
Mafia: The Old Country is set in Sicily around the early 20th century, focusing on organized crime, family conflict, and power struggles, within a historical setting. In our performance review, we examine its graphical fidelity, VRAM usage, and how well it runs on a variety of modern GPUs.
Son düzenleme: