RX 6700 XT sistemde CS2 takılıyor

İşletim sistemi
Windows 10

sirDarqKnife

Picopat
Katılım
2 Temmuz 2023
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran kartı
XFX Speedster SWFT 309 AMD RX 6700 XT Core 12GB
Merhaba, CS2 oynarken maçın başlarında, özellikle düşman oyuncusunu görmeden önce oyuna drop giriyor. Sizce sebebi ne olabilir?
 
Birebir aynısını yaşadım ve nadiren de olsa yaşıyorum. Oyunun kendisinde bir sıkıntı var gibi duruyor. Açık beta ve tamamen çıktığı dönemde çok sıkıcı bir boyuttaydı. Bir noktadan sonra kayboldu ama son zamanlarda az da olsa yine yapıyor. Başka hiçbir oyun ve uygulamada sorun yokken CS2'de bu oluyor. Oyuna ilk başladığında sık sık takılma olurken maçın ilerleyen dakikalarında sorun çıkartmıyordu.

Son güncellemeden sonra CS2'den daha da soğudum. Sanıyorum benim için bırakma zamanı geldi. Performanstan ziyade artık içerik ve özellikleri ilgimi çekmiyor. Severek oynadığım silah yarışı modu da berbat olmuş.
 
Hangi sürücüyü kullanıyorsunuz?
Sırf Amd Kart Die Sürücüleri Sormanız Saçma CS Optimizasyon Sorunu Var Rx 6700XT Var En Güncel Sürümü Kullanıyorum Yağ Gibi Akıyor 3060 Kullanan Akrabalarımdada Oyun Takılıyor Diyorlar Sadece 1 Optimizasyon Sourunu
 
Başka oyunlarda da bu sorunu yaşıyor musunuz?

Hayır, yakınlarda CS başlayayım dedim ve bu sorunu fark ettim.

Sırf AMD kart die sürücüleri sormanız saçma CS optimizasyon sorunu var RX 6700XT var en güncel sürümü kullanıyorum yağ gibi akıyor 3060 kullanan akrabalarımdada oyun takılıyor diyorlar sadece 1 optimizasyon sourunu.

Kral bende de RX 6700 XT var. Optimizasyon sorunu ise bende olup da sende neden olmuyor.
Sürücü ile alakası olabilir mi sonuçta CS2 için AMD kartlara optimizasyonlar vs geliyor.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı