Arkadaşlar herkese merhaba, 4 gün önce yeni PC aldım. RX 6700 XT ekran kartım ve Ryzen 5 5600 işlemci var, Valorant'ta ortalama 350-700 arası FPS alıyorum ve oyunda genel olarak bir donma kasma da yok. Sadece Brimstone denen karakterin E özelliğini kullanırken yani sis haritasını açarken ve o ekrandayken fareyi hızlı hareket ettirince oyuna FPS düşmesi giriyor. Yani 1 saniyeliğine donuyor oyun. Sanırım GPU overclock etmem lazımmış ancak bilmeden hareket etmek istemedim. Size danışayım istedim. Teşekkürler şimdiden.
PC'de Valorant'ta 4-5 saniye arayla takılma oluyor. Neredeyse her türlü yolu denedim V-Sync FreeSync kapalı ve açıkken denedim. PC'ye format atıp temiz kurulum yaptım bütün sürücüleri kurdum. XMP açık ve kapalıyken denedim. Oyun ayarlarını değiştirip denedim fakat çözüm bulamadım. BIOS ve ekran...
www.technopat.net
Az önce başka arkadaşın da böyle sorunu vardı, belki size de yararı olur.
PC'de Valorant'ta 4-5 saniye arayla takılma oluyor. Neredeyse her türlü yolu denedim V-Sync FreeSync kapalı ve açıkken denedim. PC'ye format atıp temiz kurulum yaptım bütün sürücüleri kurdum. XMP açık ve kapalıyken denedim. Oyun ayarlarını değiştirip denedim fakat çözüm bulamadım. BIOS ve ekran...
www.technopat.net
www.technopat.net