D dalekarr Centipat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #1 RAM Kingston / DDR4 / 8GB + 8GB / Dual / CL:16 / 3200 MHZ Ekran kartı AMD RADEON RX 6700 XT Anakart MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI İşlemci AMD Ryzen 5 3600X Herkese merhaba, Son zamanlarda çok sık "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatası alıyorum. Aşağıya bilgilerimi paylaşıyorum. Destek olabilirseniz sevinirim. Minidump.zip drive.google.com
Herkese merhaba, Son zamanlarda çok sık "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatası alıyorum. Aşağıya bilgilerimi paylaşıyorum. Destek olabilirseniz sevinirim. Minidump.zip drive.google.com
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 27 Ağustos 2022 #2 Cfosspeed kaldırın. Artı 0 Eksi
KS KS D dalekarr Centipat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #3 Dümdüz dedi: Cfosspeed kaldırın. Genişletmek için tıkla... Cfosspeed'i kaldırdım. Yalnızca bu yeterli olur mu sizce? Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Cfosspeed kaldırın. Genişletmek için tıkla... Cfosspeed'i kaldırdım. Yalnızca bu yeterli olur mu sizce?
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 27 Ağustos 2022 #4 dalekarr dedi: Cfosspeed'i kaldırdım. Yalnızca bu yeterli olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Tekrardan mavi ekran alırsanız RAM testi yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Artı 0 Eksi
dalekarr dedi: Cfosspeed'i kaldırdım. Yalnızca bu yeterli olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Tekrardan mavi ekran alırsanız RAM testi yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
KS KS D dalekarr Centipat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #5 Dümdüz dedi: Tekrardan mavi ekran alırsanız RAM testi yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... HTML raporunu bulamadım ama test sonrası hata vermedi :/ Dosya Ekleri 20220828_111541.jpg 137,7 KB · Görüntüleme: 32 Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Tekrardan mavi ekran alırsanız RAM testi yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... HTML raporunu bulamadım ama test sonrası hata vermedi :/
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 28 Ağustos 2022 #6 dalekarr dedi: HTML raporunu bulamadım ama test sonrası hata vermedi :/ Genişletmek için tıkla... Mavi ekran aldınız mı cfosspeed kaldırma sonrası? Aldıysanız onun da dmp dosyasını paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
dalekarr dedi: HTML raporunu bulamadım ama test sonrası hata vermedi :/ Genişletmek için tıkla... Mavi ekran aldınız mı cfosspeed kaldırma sonrası? Aldıysanız onun da dmp dosyasını paylaşır mısınız?
KS KS D dalekarr Centipat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #7 Dümdüz dedi: Mavi ekran aldınız mı cfosspeed kaldırma sonrası? Aldıysanız onun da dmp dosyasını paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Cfosspeed sonrası mavi ekran almadım. Biraz önce ama "DRVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatası aldım. Teşekkürler ayrıca destek için Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Mavi ekran aldınız mı cfosspeed kaldırma sonrası? Aldıysanız onun da dmp dosyasını paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Cfosspeed sonrası mavi ekran almadım. Biraz önce ama "DRVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatası aldım. Teşekkürler ayrıca destek için
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 28 Ağustos 2022 #8 dalekarr dedi: Biraz önce ama "DRVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatası aldım. Genişletmek için tıkla... dmp dosyasını paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
dalekarr dedi: Biraz önce ama "DRVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatası aldım. Genişletmek için tıkla... dmp dosyasını paylaşır mısınız?
KS KS D dalekarr Centipat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #9 Dümdüz dedi: dmp dosyasını paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Aşağıda iletiyorum 082822-11718-01.dmp drive.google.com Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: dmp dosyasını paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Aşağıda iletiyorum 082822-11718-01.dmp drive.google.com
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 28 Ağustos 2022 #10 dalekarr dedi: Aşağıda iletiyorum 082822-11718-01.dmp drive.google.com Genişletmek için tıkla... Cfosspeed tam kaldırılmamış. Program kaldırıldıysa eğer: CMD (yönetici olarak çalıştırın) Bu komutu verin: sc delete cfosspeed6 Artı 0 Eksi
dalekarr dedi: Aşağıda iletiyorum 082822-11718-01.dmp drive.google.com Genişletmek için tıkla... Cfosspeed tam kaldırılmamış. Program kaldırıldıysa eğer: CMD (yönetici olarak çalıştırın) Bu komutu verin: sc delete cfosspeed6