Çözüldü RX 6700 XT sistemde WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Arsenicer

Decapat
Makaleler
1
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/drive/folders/1BvR9zOPe21-ZYSJrE8lYSntrEIl3aoie?usp=sharing
RAM
16 GB 3600 MHz
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria Pro Nvme SSD
Ekran kartı
RX 6700 XT
Anakart
B550M-HDV
İşlemci
Ryzen 5 5600
Merhaba. Bilgisayarım da M.2 SSD'ye herhangi bir oyun yüklemeye çalıştığımda mavi ekran hatası yiyorum. Herhangi bir oyuna girmeye çalıştığımda da aynı şekilde.

Hata kodu başlıktaki gibi. Daha önce bilgisayarcıya götürdüğümde önce RAM'den sonra M.2'den kaynaklandığını söyledi. İkisini de değiştirmeme rağmen hala aynı hatayı yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Net olarak NVMe SSD arızası söz konusu. Garantiye gönderin, cihazdan sökmediğiniz sürece hatalar devam edecek.
Evet, yazılımsal bir durum yok ortada. Whea hatası donanımsal problemi işaret eder, stacklerini incelersen sen de sorun olduğunu görebilirsin.
Hocam ben pek anlamıyorum artık zaten bu bilgisayarın kendisi sorunlu daha önceden fps drop yaşıyordum tüm parçalarını değişmeme rağmen şimdi de bu hatayı alıyorum lanet varmış gibi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…