En ucuz FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.119,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.119,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!
NZXT'nin C serisi güç kaynakları Seasonic tarafından yapılıyormuş ki Seasonic firması belki de güç kaynağı konusunda en güvenilir firma. Bu yüzden tercih edilebilir. Ben NZXT C serisinin Seasonic tarafından üretildiğini şimdi öğrendim. Yani alınabilir. Güç kaynağı alırken ya da önerirken Seasonic, FSP, Corsair dışında marka tercih etmem normalde.
NZXT'nin C serisi güç kaynakları Seasonic tarafından yapılıyormuş ki Seasonic firması belki de güç kaynağı konusunda en güvenilir firma. Bu yüzden tercih edilebilir. Ben NZXT C serisinin Seasonic tarafından üretildiğini şimdi öğrendim. Yani alınabilir. Güç kaynağı alırken ya da önerirken Seasonic, FSP, Corsair dışında marka tercih etmem normalde.
MSI markasını genel olarak severim ama güç kaynağı konusunda "şahsen" benim tercih edeceğim ya da önereceğim bir marka değil.
MSI, güç kaynağını farklı üreticilere yaptırıp kendileri isim basarak satıyor. Bu üreticiler kaliteli de olabilir ama ben bu tür markaları tercih etmem.
Cok teşekürler umarım bir sıkıntı çıkmaz bu aralar aldığım ve arkadaşımın da teknoloji alışverişleri çok kötü durumda ürünler yanlış bozuk geliyor direksiyon seti aldim yanlış geldi arkadaşımın aldığı anakart 1 kaç günde yandı aldığım eski psu bile bozuk gelmişti alirken korkar oldum.