RX 6700 XT sorun çıkarır mı?

• Konuyu başlatan Xestra
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 7.228
Ben alacağım zaman bu fiyata düşseydi ilk tercihim Red Devil olacaktı. Seri arasındaki en soğuk ve haşin duruşlu kart diyorlar.🥲

Gerçekten soğuk çalışıyor ve haşinlik konusunda katılıyorum. Biraz da agresif kendisi neredeyse kasanın ön fanlarına kafa atacak zor tutuyorum. Işıklarını kırmızı yapınca isminin hakkını da veriyor.

Oyundayken göstermiyor hocam.

Hocam kısayolu oyun ekranda iken kullanınca bende de göstermiyor. Ancak Alt+Tab yapıp masaüstünde kısayolu kullanırsam açılıyor. Ya da oyun açılmadan önce kullandığımda. Oyun ekranına geçince de sağ üstte duruyor. Öyle deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Gerçekten soğuk çalışıyor ve haşinlik konusunda katılıyorum. Biraz da agresif kendisi neredeyse kasanın ön fanlarına kafa atacak zor tutuyorum. Işıklarını kırmızı yapınca isminin hakkını da veriyor.

Hocam kısayolu oyun ekranda iken kullanınca bende de göstermiyor. Ancak Alt+Tab yapıp masaüstünde kısayolu kullanırsam açılıyor. Ya da oyun açılmadan önce kullandığımda. Oyun ekranına geçince de sağ üstte duruyor. Öyle deneyebilirsiniz.
Afterburner kullanmaya karar verdim.

Afterburner kullanmaya karar verdim.

Allah allaah, ben oyunda iken kısayolu kullanınca direk açılıyor sağ üst tarafa 🤦 Neyse hangisi kolayınıza geliyorsa. Sonuçta aaynı amaca hizmet ediyorlar.

Valla ışın izleme performansları birbirine yakın, Ray Tracing senin için önemliyse 3060 düşünebilirsin, iki tarafın da FSR ve DLSS gibi avantajları var, damak zevkin neyse onu seçebilirsin.

Allah allaah, ben oyunda iken kısayolu kullanınca direk açılıyor sağ üst tarafa 🤦 Neyse hangisi kolayınıza geliyorsa. Sonuçta aaynı amaca hizmet ediyorlar.
Hocam şimdi tekrar denedim oyuna girdiğimde direkt kullandığım zaman açılmıyor ancak dediğim gibi masaüstünde açarsam oyundayken de istediğim zaman açıp kapatabiliyorum. Garip bir durum uygulamayı açıp kapatma ile de alakalı olabilir ama çok bir problem değil açıkçası. :)

Arkadaşlar yarım saat önce aldım attığım sistemi. İşlemci soğutucu, SSD, PSU, monitör derken 20k oldu ama olsun. Gelince görüşürüz.

Hayırlı olsun hocam sizlere de.

Nitro+ aldık o zaman o uygundu. Şükür elimizdeki de gayet iyi. Ama arkadaşıma daha sonra Red Devil aldırdım 6700XT çok memnun.
Hocam bende 6700 xt ile 3070 arasında kaldım halen memnun musun karttan herhangi bir donma kasma wattman hatası fps Dropbox olumsuzluk varmi? Benim butcem var 3070 e kadar ama 8 gb ram olması korkutuyor. Ben daha ziyade valorant ve belki hogwarts tarzı yeni gelecek oyunları oynarim

Hocam bende 6700 xt ile 3070 arasında kaldım halen memnun musun karttan herhangi bir donma kasma wattman hatası fps Dropbox olumsuzluk varmi? Benim butcem var 3070 e kadar ama 8 gb ram olması korkutuyor. Ben daha ziyade valorant ve belki hogwarts tarzı yeni gelecek oyunları oynarim
Fps drop hiç yemedim, kartın soğutmasını ben manurl ayar yaptım ısınmıyor diyebiliriz fan sesi de yok gibi. WattMan aldım yakın zamamda 1 defa çok seyrek geliyor ama ben hala en son çıkan WHQL driverı kurmadım. Donma kasma yok. Ben zaten hem Junction Temp düşürmek, hem WattMan dan kurtulmak, hem de kartın sıcaklığı düşürmek için undervolt yapıyorum küçük bir miktar. Performanstan bir kayıp yok. 2K Ultra da GoW bitirdim. Ortalama 70-90Fps ile. BF2042 oynuyorum yine 2K da hatırı sayılır bir fps ile.

Arkadaşlar kasa ve monitör geleli tam 1 ay oldu.
Buraya görüşlerimi yazacaktım, 1 haftada yazmayayım dedim. 1 aydır kullanıyorum, GTA V, Valorant, CS:GO ve benzeri bir sürü oyunda denedim. Gerçekten deli FPS'ler alıyorum. Hiç WattMan almadım. Fakat bir şey fark ettim. FPS'yi sabitlemediğimde ve yüksek ayarda oynadığımda deli drop yiyorum sebebini bilen var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı