RX 6700 XT stres testi sonuçları nasıl?

Hocam oyunda FPS düşüşü yaşıyor musunuz peki? Misal 110'dan bu FPS değerlerine vs. düşüşler, dalgalanmalar oluyor mu? Bir de başka oyunda oluyor mu yoksa sadece Warzone'da mı? FH4'te GPU kullanımı değerleri normalken de kasma hissiyatı var mıydı?

FPS düşmesi pek olmuyor, başka oyunlarda da hissetmedim aynı şey WZ1'de de vardı. WZ2'de de en sonki Update'den sonra böyle oldu. FH4'te hissetmedim. Sanırım önce format atacağım Windows 10 kuracağım değişmez ise monitörü garantiye yollarım.

FPS düşmesi pek olmuyor, başka oyunlarda da hissetmedim aynı şey WZ1'de de vardı. WZ2'de de en sonki Update'den sonra böyle oldu. FH4'te hissetmedim. Sanırım önce format atacağım Windows 10 kuracağım değişmez ise monitörü garantiye yollarım.
WZ kaynaklı olabilir hocam o zaman. Monitör o oyunlarda da aynı monitör çünkü. Hem son updateden sonra oldu diyorsunuz, oyun kaynaklı olması daha muhtemel şu an. Aynı durumu ben de CP2077'de yaşıyordum 1440p'de hem de.

Yok hocam. Yine aynı yine aynı kasma hissi gitmiyor. Düzgün oynayamıyorum bile.
@MehmetSLH'in de dediği gibi monitörden kaynaklanıyor olabilir. Bu oyunda da iyice kendini belli ediyor.

Tahmin ettiğim gibi değerlerin normal gözüküyor display kablonu da değiştirmene gerek yok (denedim işe yaramadı) Microsoft Store'den MyASUS uygulamasını indir oradan asus ile iletişime geç sana RMA form linki gönderirler başvurursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı