RX 6700 XT vs. RTX 3060

GTX 970, GTX 1070, RX 5700, RX 5700 XT, RTX 3060 Ti ve son olarak 3070 kullanan biri olarak diyebileceğim tek bir şey var. Gerekirse 2 ay kartsız kal ama NVIDIA al.

24 yaşındayım 5700 ve XT modellerini kullandığım dönem dışında hiç kanserlendiğimi hatırlamıyorum. 2 restartta bir ve her WattMan'da fan, voltaj ayarlamaktan müptezel olursun. WHQL ne demek bilmiyorsan onu öğrenirsin.

6900 XT ve 3070 koysalar önüme 3070 alırım. Bayıyor bir süre sonra çünkü. He bu demek değil ki çöp diyorum? Değil, ama bıkarsın. AMD sürücüleri NVIDIA gibi olsa AMD alırdım.

AMD fanboy yoktur, WattMan yememiş adam vardır.

Son düzenleme:
GTX 970, GTX 1070, RX 5700, RX 5700 XT, RTX 3060 Ti ve son olarak 3070 kullanan biri olarak diyebileceğim tek bir şey var. Gerekirse 2 ay kartsız kal ama NVIDIA al.

24 yaşındayım 5700 ve XT modellerini kullandığım dönem dışında hiç kanserlendiğimi hatırlamıyorum. 2 restartta bir ve her WattMan'da fan, voltaj ayarlamaktan müptezel olursun. WHQL ne demek bilmiyorsan onu öğrenirsin.

6900 XT ve 3070 koysalar önüme 3070 alırım. Bayıyor bir süre sonra çünkü. He bu demek değil ki çöp diyorum? Değil, ama bıkarsın. AMD sürücüleri NVIDIA gibi olsa AMD alırdım.

Hocam zaten 5000 serisi o konuda meşhur, 6000 serisi çıktığı günden beri RTX 3000'den bile daha sorunsuz.

Yok kardeşim o eskisi gibi değil ve şu an en sorunsuz redisi 3000'den sorunsuz ve WattMan eskisi gibi yok.

Yok kardeşim o eskisi gibi değil ve şu an en sorunsuz redisi 3000'den sorunsuz ve WattMan eskisi gibi yok.

Ben alırken de öyle diyorlardı vallahi. Ben 3070'e geçtiğimden beri 0 sıkıntı kullanıyorum, driver güncellesem mi tereddütüm yok. AMD için kimse bunu garanti edemez. Bir şeye etiket yapıştığı zaman öyle kalır. Forumda 6900 XT'li bir arkadaş var o bazen yaşadığını söyledi.

Düşünsenize 25 milyarlık 6900 XT almışsınız ama CS:GO girince siyah ekran alıyorsunuz 😁 insan kendi parasıyla nasıl rezil olurun karşılığı.

Ayrıca yüksek Hz monitörde bellek sorunu var ve asla çözmüyorlar. Ben 2 karttada yaşadım. İsteyen alsın ben almam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı