- Makaleler
- 13
B550M DS3H ve S40G özelleştirmesiyle Ghost çok iyidir.
Eline para geçince upgradele. Anakartı B550 yap ama.Hocam şimdilik mld'nin 1Tb versitonunu veya 500'de bıraksam, 1 sene sonra felan elime para geçince updatelesem nasıl olur? Veya ordan mld yerine xpg tercih etsem.
Hocam 1080p oynarım buyuk ihtimalle, 2k monitor fiyatları 10Bin Tl'ye yaklaşmış.
Hocam biraz baktım, S40G sorunlu bir model diyorlar, fazla ısınıyormuş, rgb'nin etkisiyle.B550M DS3H ve S40G özelleştirmesiyle Ghost çok iyidir.
İleride 1TB Samsung alırsın arkadaşın dediği. B550 yaparsan iyi sistem.Hocam biraz baktım, S40G sorunlu bir model diyorlar, fazla ısınıyormuş, rgb'nin etkisiyle.
Anladım hocam, o zaman mld ile mi xpg ile mi ilk siparisi vereyim sizce? Hangisi daha rahat olur? B550 yaptım.İleride 1TB Samsung alırsın arkadaşın dediği. B550 yaparsan iyi sistem.
Şu anki 500GB yeterli. İlla değiştireceğim diyorsan XPG derdim ben.Anladım hocam, o zaman mld ile mi xpg ile mi ilk siparisi vereyim sizce? Hangisi daha rahat olur? B550 yaptım.
16 GB VRAM ile 2k gitmez mi bu karta?4060TI 1080p kartı zaten. 8GB VRAM'in çok rahat yeteceğini düşünüyorum 1080p'de.
DLSS açılırsa olabilir ama yine de gitmez bence. Kart 1080p kartı sonuçta güç olarak.16 GB VRAM ile 2k gitmez mi bu karta?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.