RX 6700 XT vs RX 6750 XT

burak1626

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, şöyle bir değişim yapmayı düşünüyorum ekran kartı konusunda: 2X MSI RX 6750 XT ve 3X RX 6700 XT (benim kart). Sizce 2 fanlı model iş görür mü, değiştirmeme gerek var mı? Veya kasa olarak da elimde 1.5 yıl garantili Zoko Gaming var, MSI M1000A ile değiştirmeyi düşünüyorum. Ekipmanların garantisi bulunmuyor. Sizce nasıl yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, şöyle bir değişim yapmayı düşünüyorum ekran kartı konusunda: 2X MSI RX 6750 XT ve 3X RX 6700 XT (benim kart). Sizce 2 fanlı model iş görür mü, değiştirmeme gerek var mı? Veya kasa olarak da elimde 1.5 yıl garantili Zoko Gaming var, MSI M1000A ile değiştirmeyi düşünüyorum. Ekipmanların garantisi bulunmuyor. Sizce nasıl yapmalıyım?
2 fanlar biraz daha sıcak olsa da sonuçta aynı fpsyi çatır çatır veriyor. Bazı 3 fanlı modeller var mesela fan mühendisliği çok iyi olmuyor ve rpm olarak aşırı dönerek kart ömrünü azaltıyor.

Cidden 6700xt den, 6750xt ye geçmenin hiç bir manası yok.Bu fikirden koşarak uzaklaşmalısın.

Kasa konusunda bir kere al büyük al sonra paran falan olur pişman olursun tekrar değişmekle.Msi modeli de microatx. Aşırı küçük, sıcak olur. 2000 lirana yazık.Atx sığacak, mininum 35 cm ekran kartı uzunluğu ve yüksekliği 165 mm işlemci soğutucu destekleyen büyük kasalara yönel.
Büyük kasa diyorum gözün korkmasın. Ben teknobiyotikten outlet olarak 3 +1 fanlı Dark Guardian Pro aldım 1250 ye. Fanları kumandamla kışın durdurabiliyor ve renklerini değiştirebiliyorum. Hava akışı rüzgar gibi. En iyi f/p kasa Dark guardian. 360 mm sıvı soğutucu bile takabilirsin ilerde. Bence msi bile alacaksan teknobiyotik gibi sitelerden outlet bakmalısın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı