RX 6700 XT'nin güncel muadili nedir?

Coil whine'dan dolayı değişimi onayladılar mı THK?

RX 6700XT, 3070'ten daha güçlü bir kart. Hadi bilmiyor olabilirsin de bari yanlış bilgi vermek yerine aç bir inceleme bir karşılaştırma videosu izle dostum.
Abi siz ciddi misiniz ya? Bir de biliyormuş gibi konuşmuyorlar mı şöyle, git bir daha araştır kardeşim performansları oyundan oyuna değişiyor. Kas gücü olarak 3060 ti ile 3070 arası. Bazı oyunlarda 3070 bazı oyunlarda 6700 XT önde. 3070 daha çoğunlukta şu anda. 1-2 yıl içinde VRAM'den dolayı değişebilir durum bu yüzden bende 6700 XT önerdim. Ama Vram dışında neredeyse hiç bir konuda daha iyi değil 6700 XT. İş, teknoloji, yazılım, RT (her ne kadar iki kartta da çoğu oyunda düzgün kullanılamasa da), kas gücü bunların hepsinde 3070 daha önde.

6700 XT'nin neresi 3070'den daha iyi buyur söyle.

Kas gücü mü iyi? RT performansı mı iyi? İş performası mı iyi? Teknolojileri mi daha iyi?

12 GB VRAM'i var diye dümdüz bir kartı kral ilan ettiniz. 1 ay sonra da 3080'i tokatlıyor derlerse şaşırmam artık.
3070'e 8Gb Vram koyan markanın fan boyu olmaya pek gerek yok sanki bu kadar kasmayın.

3070'e 8 GB VRAM koyan markanın fan boyu olmaya pek gerek yok sanki bu kadar kasmayın.

Yazacağına iki test videosu izlemekle uğraş Şu anda 3070 almak yerine 6700 XT almak daha mantıklı. NVIDIA'nın mükemmel fiyatlandırmaları yüzünden. NVIDIA'nın VRAM politikasını fazlasıyla eleştirdik kimse de fanboy değil ayrıca. Şahsen NVIDIA'nın son dönemdeki saçmalıklarıyla AMD'ye daha yakınım ama sen dümdüz fanboy olmuşsun.

3070'e 8Gb Vram koyan markanın fan boyu olmaya pek gerek yok sanki bu kadar kasmayın.

Vallahi sizlerin Wattman diye sızlandığı dönemden beri ben AMD kart kullanıyorum. 6700 XT, 3060 Ti'dan iyi 3070'den ise geri bir karttır gerçek bu.

AMD de o VRAM'i keyfinden değil, kartlarındaki VRAM optimizasyonu ve sıkıştırması kötü olduğundan koyuyor. Sonra 6700 XT 1080P'de 10 GB VRAM tüketti, tüketir tabii.

Kısaca iki firmanın da VRAM konusunda eksikleri var.

Merhaba arkadaşlar.

PcKolik firmasından aldığım ve ayıplı çıkan XFX RX 6700 XT ekran kartıyla alakalı ayıpsız misli ile değişim talebiyle tüketici hakem heyetinden lehime karar çıkmasını müteakip icraya çıktık ve kendileri ayıpsız olduğunu iddia ettikleri kartın mislini tarafıma gönderdiler. Lakin ekteki görsellerde göreceğiniz üzere daha beter bir kart tarafıma geldi, ve Cw'den mütevellit heyet hükmü ile sabit ayıp aynı kararlılıkla devam etmekte.

İlaveten yeni gönderilen kartın içinden garanti belgesi çıkmadı, hem kendi naylonundaki mavi jelatinler hem de kartın altındaki ve üstündeki jelatinlerin olmaması, kartın tozlu olması, kartta yanık izlerinin olması, kutusunun yırtık olması durumları da mevcuttur.

Tekrar heyete başvuracağım ve bu sefer kartın mislini değil de güncel kurdan para iadesini talep etmek düşüncesindeyim. Kartın güncel değeri şu an için 12-13 k bandındadır. Bu değerlerde ancak RX 6700 XT'nin gücüne yakın bir kart aklınızda varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.
Neredeyse RTX 3070. İleride VRAM'i dolayısıyla daha güçlü olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı