RX 6700 XT'nin hangi sürümü alınmalı?

Bütçe
5000
Ben Red Devil aldım, aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin. Eğer soğutma nasıl diye soracaksan şimdiden onu cevaplayabilirim:

Mükemmel.
Hocam Funmark testlerinde kaç derece sıcaklıkta çalışıyor. Full HD ayarlarda msaa4 veya 8 iken yapılmış bir test sonucunuz varsa paylaşır mısınız? İkinci el alacağım için referansınıza ihtiyaç duyuyorum.

Hocam Funmark testlerinde kaç derece sıcaklıkta çalışıyor. Full HD ayarlarda msaa4 veya 8 iken yapılmış bir test sonucunuz varsa paylaşır mısınız? İkinci el alacağım için referansınıza ihtiyaç duyuyorum.

Afterburner fan profili var onun dışında stok ayarlarda yaptım bu testi. Normalde UV ile çalıştırıyorum ama bu test için stok ayarlara getirdim, sadece fan ayarını kapatmayı unutmuşum afterburnerdan. Fan hızını görebilirsin zaten.

furrmark6700xt.png

Son düzenleme:
Afterburner fan profili var onun dışında stok ayarlarda yaptım bu testi. Normalde UV ile çalıştırıyorum ama bu test için stok ayarlara getirdim, sadece fan ayarını kapatmayı unutmuşum afterburnerdan. Fan hızını görebilirsin zaten.

Eki Görüntüle 1743956
Teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 1743956
Hocam Red Devil sürümünü kaçırdım ama Hellhound var bir tane, full HD ve 0xmsaa da 15dk da oto fan 59 derece. Sıcaklık değeri nasıl sizde? Yorulmuş bir kart mıdır?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.

Hocam Red Devil sürümünü kaçırdım ama Hellhound var bir tane, full HD ve 0xmsaa da 15dk da oto fan 59 derece. Sıcaklık değeri nasıl sizde? Yorulmuş bir kart mıdır?
İkinci el için yorum yapabilecek tecrübeye sahip değilim, yorum yapmam doğru olmaz diye düşünüyorum. Piyasadaki uygun fiyatlı ikinci el kartların büyük çoğunluğu mining kartları. Eğer bu tür bir kart alınıyorsa sıfıra kıyasla ciddi bir fiyat indirimi ile düşünülebilir.

59 derece sıcaklık gayet iyi, serin çalışan kart daha az yorulur. Mutlaka bellek sıcaklığı ve sıcak nokta (hotspot) sıcaklığına dikkat edin. Bunları furmark göstermez fakat hwinfo ile kontrol edebilirsiniz. Burada hotspot yani sıcak nokta derken kastedilen şey kartın çekirdeğindeki en sıcak noktanın ulaştığı ısı değeri. Eğer bu değerler aşırı yüksek ise o kartı eleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı