RX 6700XT boşta %100 kullanılıyor

xrr65

Decipat
Daha fazla  
Selamlar, driver 24.12.1 dün geçtim daha stabil bir sürüm olduğu için. İlk defa böyle bir sorun ile karşılaştım, %100 oldu bir anda ve sağ ekrandan takip ederken masaüstündeydim ve durdurmak için uğraştım; yapamadım sonra kendiliğinden durdu. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, driver 24.12.1 dün geçtim daha stabil bir sürüm olduğu için. İlk defa böyle bir sorun ile karşılaştım, %100 oldu bir anda ve sağ ekrandan takip ederken masaüstündeydim ve durdurmak için uğraştım; yapamadım sonra kendiliğinden durdu. Ne önerirsiniz?

Hocam driver daha stabil sürüm demişsiniz ancak anladığım kadarıyla yeni driver sonrası bu durum yaşanmış. Daha stabil olduğuna emin misiniz? DDU ile yeni driverı silin, eskisini kurun.

AMD sitesinden İngilizce stabil olan yani önerilen driverı kurun.

O kart eskiden bende de vardı hâlâ AMD driver sorunlarını çözememesi üzücü.

AMD sitesinden İngilizce stabil olan yani önerilen driverı kurun.

O kart eskiden bende de vardı hâlâ AMD driver sorunlarını çözememesi üzücü.
İlk defa oldu hocam böyle bir sorun sanırım virüs var pc de. Şimdi 24.10.2 ye aldım bakıyorum.

Driver sorunu yok bu arada hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı