Dostum
Eki Görüntüle 2288080
Şu şekil yazmışım zaten, yeterince anlattığımı düşünüyordum kendimi demek ki anlatamamışım.
Sen beni anlamak istediğin gibi anla, çok hoşunuza gider zaten insanları küçümsemek.
Olaydan hiç haberi olmayan birisi bir zahmet gidip sağda solda anlatmasın, senin olaydan haberin varken benim ne demek istediğimi anlamışken
Eki Görüntüle 2288082böyle küçümseyici bir yazı yazma. Tahrik edici şeyler yazarsan tabii ki de agresifleşirim.
Darboğazı sen tam olarak nasıl tanımlarsın peki?
Benim tanımım şöyle;
Bir sistemde, bir parçanın diğer bir parçayı kısıtlaması.
7800x3D alırsan, 6700XT'ye takarsan 7800x3D tam çalışmayacak bile, ayrıca dengesiz bir şey. 540Hz monitörün yoksa saçmalık. Onun yerine 7500F al, 6800XT'ye yükselt ekran kartını ya da yükseltme paran cebinde sistem dengede dursun.
Bak mesela 4090 çoğu oyunda 1080P'de aldığı FPS'nin 10-20 düşüğünü 1440P'de alıyor. 1080p alınca sonuç olarak kısıtlamış olmaz mısın sistemi? Altında BMW var sen 1.viteste gidiyorsun. Halbuki o araba uçmak kaçmak istiyor, sen onu 1.viteste kısıtlamış olmuyor musun?
Neyse sen her türlü benim dediklerimi çarpıtıp kendini haklı çıkarmanın bir yolunu bulacaksın. Tekrar ve son kez söylüyorum, ilk baştaki cümleden ne demek istediğim zaten anlaşılıyor. Boşu boşuna tahrik edici bir mesaj yazan sensin...