RX 6700XT kutusu açılmış mı?

TRickboy

Megapat
Yer
Çamlıca
Daha fazla  
Meslek
Vardiya Zabiti
Merhaba, RX 6700XT aldım, kutu açılmış mı açılmamış mı bunu nasıl anlarım? Üzerinde bant var fakat bir tane yerinde bant yok. Burada da olmalı mı? Bantlar sonradan yapıştırılmış olabilir mı?

Dosya Ekleri

• 1702517075952.jpg
    1702517075952.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 44
  • 1702517075972.jpg
    1702517075972.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 47
Açılmış olabilir, açılmamış olabilir, şehven bant yapıştırılması unutulmuş olabilir. Ekran kartının kullanılmış olup olmadığından şüpheleniyorsanız direkt ekran kartını test etmenizi öneririm.

Sifir olarak aldiğimiz urenler kullanilip iade edilmiş olabiliyor. Urunun çalişmasinda kusur yoksa ben takmiyorum.
Arkadaşın dediği gibi bazen ürünler kutusu açılsa dahi iade edilebiliyor. Kutu içeriğinde eksik var mı kontrol edin. Kutu içindeki ürüne anti-statik poşet sarlıdır ve onda da bazen güvenlik bandı olabiliyor. onu da kontrol edin. Kartta toz kullanılmışlık vs hissediyorsanız baktığınızda büyük ihtimal kullanılmış olabilir ama dediğim gibi bazen 1 2 gün kullanılıp iade edilebiliyor. Sıcaklık testleri gerçekleştirdiğinizde bir problem görmüyorsanız kullanmaya devam edebilirsiniz, çok canınızı sıkan bir durumsa ürünün güvenlik bandı olmadan geldiğini satıya iletip iadesini gerçekleştirebilirsiniz de.

Arkadaşın dediği gibi bazen ürünler kutusu açılsa dahi iade edilebiliyor. Kutu içeriğinde eksik var mı kontrol edin. Kutu içindeki ürüne anti-statik poşet sarlıdır ve onda da bazen güvenlik bandı olabiliyor. onu da kontrol edin. Kartta toz kullanılmışlık vs hissediyorsanız baktığınızda büyük ihtimal kullanılmış olabilir ama dediğim gibi bazen 1 2 gün kullanılıp iade edilebiliyor. Sıcaklık testleri gerçekleştirdiğinizde bir problem görmüyorsanız kullanmaya devam edebilirsiniz, çok canınızı sıkan bir durumsa ürünün güvenlik bandı olmadan geldiğini satıya iletip iadesini gerçekleştirebilirsiniz de.
Bu tarz durumlarda satici "tutanak tutulmamış" diyerek iadeyi reddedebiliyor, bunu da ekleyelim.

Bu tarz durumlarda satici "tutanak tutulmamış" diyerek iadeyi reddedebiliyor, bunu da ekleyelim.
Özellikle pahalı ürünlerde kargo poşetini bile açarken videoya çekiyorum eğer kargocunun yanında açacak imkanım yoksa. Dediğiniz doğru ama. Satıcı da bilmiyor ayağına yatar ve aradan çekilir. Defalarca gördük yapıldığını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı