RX 6700XT nasıldır?

Çok teşekkürler hocam, 5800X3D birazcık bütçemi aşıyordu, birde yazılım tarafıda önemli olduğu için pek bakmadım ona.

6700 XT ile 6750XT arasında %7-%8 fark ve fiyatları nerdeyse aynı.
Aynı fiyata 6750XT tercih etmek daha mantıklı.

Son düzenleme:
Hocam, anakartin markasının yazdığı yazıdan sonra Windows gelmesi gerekirken böyle kalıyor? Bir şey mi yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• IMG_20220521_135944.jpg
    136,7 KB · Görüntüleme: 31
@Eternal777 RAM'lerini söküp anakarta değen kısmını silgi ile siler misin? Oksitlenme yapabiliyor. Silgi tozu kalmasın üzerinde. Sonra dikkatlice geri tak. Bu arada sana önerim temiz bir format atman.
@Süleyman Yusuf, senin fikrin nedir?

Son düzenleme:
Sorun Windows'un otomatik kurduğu sürücüymüş hocam, anakart üzerindeki işlemcideki ekran kartını kullanarak açıp kendim kurdum. Sonra karta dönüş yaptım hocam. Muhtemelen Windows uyumsuz sürücü kurmuş.
Bu arada sana önerim temiz bir format atman.
Pazartesi sınavlarım başlıyor, ders çalışmaktada kullandığımdan şu anlık zor ancak sınavlar bittiğinde yaparım hocam, teşekkürler.

Güzel sevindim, bu ihtimal hiç aklıma gelmemişti. Direkt olarak aklıma RAM'in oksitlenmiş olabileceği geldiği için bu öneride bulundum. Sürücüyü falan kurduysan gerisi bol bol test vakti .

Güzel sevindim, bu ihtimal hiç aklıma gelmemişti. Direkt olarak aklıma RAM'in oksitlenmiş olabileceği geldiği için bu öneride bulundum. Sürücüyü falan kurduysan gerisi bol bol test vakti .
İşlemcim bazen yetersiz kalıyor, darboğaz olduğu içinde ''sanırım'' FPS düşüşü yaşıyorum. Onun dışında bir sıkıntı olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…