RX 6700XT oyunlarda pixel hataları ve texture shimmering garanti kapsamına girer mi?

K4D1OGLU

Decapat
Daha fazla  
Selam millet. Oyunlarda pixel hataları, geç yüklenme falan var. Mesela RDR 2'de şehir içinde gezerken ileride at arabasının aniden oluştuğunu görebiliyorum. Pixel bozulmaları oluyor, ilerilerde bulanıklık oluyor ve tam yükleme olmuyor gibi yani ekran kartı tam RX 6700 XT değil gibi. Ayrıca coil whine da var. Bunların, coil Whine'ın garanti kapsamına girmediğini biliyorum fakat geri kalan sebepler yüzünden değişim veya para iadesi alır mıyım? Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum işlemcim R5 3600 ve darboğaz var. Darboğaz yüzünden bunlar olabilir mi? Oyunları 1080P'de oynuyorum.

Sadece RDR'de değil bütün oyunlarda oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözürünlük ölçeği, en altta özel ayarlardaydı.

Hocam çözünürlük ölçeğini 3/2 1.500 de oyun kendine geldi görüntü güzel fakat FPS 50 60'larda yani anlamadığım bu kartla bu rezaleti çekmek zorunda mıyım en iyisi bu kartı garantiye yollamak yedek de 750 Ti'ım vardı iyi kötü onun ile idare edeceğim.

Hocam çözünürlük ölçeğini 3/2 1.500 de oyun kendine geldi görüntü güzel fakat FPS 50 60'larda yani anlamadığım bu kartla bu rezaleti çekmek zorunda mıyım en iyisi bu kartı garantiye yollamak yedek de 750 Ti'ım vardı iyi kötü onun ile idare edeceğim.

Şunu ekleyeyim hemen oyunun grafik ayarlarını sıfırladım kendi ayar yaptı ve şu an görüntü düzeldi anlamadım bu arada normal masaüstünde kullanırken herhangi bir sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı