RX 6700XT sistem CS2 düşük FPS sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

poyrzmc

Decapat
Yer
Esenyurt
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 14100F İşlemci | MSI PRO H610M-E Anakart | AMD RADEON RX6700 XT 12 GB Ekran Kartı | LEXAR THOR 2X8 DDR4 3200MHZ Ram | CRUCİAL 500 GB P3 SSD | APACER PANTHER 240 GB SSD | EVEREST X-RACER PEAK 600W PSU | EVEREST X-RACER PEAK Kasa

Reloop RP8000 MK2 (X2) | Reloop Elite Mixer | Ortofon Concorde Scratch MK2 (X2) | Reloop RP-20
Meslek
Turntablist/DJ
RAM
LEXAR THOR 16GB 3200MHZ
Ekran kartı
Sapphie Pulse RX 6700XT 12 GB
Anakart
MSI PRO H610M-E
İşlemci
İ3 14100F
Herkese iyi geceler. RX 6700 XT, i3 14100F bilgisayara sahibim. CS2'de 120-130 FPS arası alıyorum. YouTube'da testlerde 250-300 FPS alıyor. 1080p de 4:3 oynuyorum neden FPS düşük? Bir sürü ayar yaptım unlost falan hiçbiri etki etmedi. Ne yapmalıyım?

O testi göster bakayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

,

i3 14. nesil olabilir ama onlardaki işlemcilere bakmanı öneririm ayrıca watt değererine bakabilirsin RAM'lik sorun olduğunu sanmıyorum 16 GB gayet yeterli ekstra bir şey yapmıyorsan.

i3 14. nesil olabilir ama onlardaki işlemcilere bakmanı öneririm ayrıca watt değererine bakabilirsin RAM'lik sorun olduğunu sanmıyorum 16 GB gayet yeterli ekstra bir şey yapmıyorsan.

Sadece CS oynuyorum işlemci darboğaz yapıyor olabilir mi?

Alakası yok işlemci kaynaklı gibi duruyor. Testlerdeki sistemlerle seninki aynı değil kaldı ki CS2 çok fazla GPU'ya yüklenen bir oyun değil.

Anlamadım hocam işlemci yetersiz mi? İşlemciyi değiştirmek istiyordum zaten AMD'ye geçmek istiyorum anakart ve işlemci önerisi verebilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı