RX 6700XT sistem için 2K monitör alınır mı?

hocam merhaba bende samsung odyssey g65b 2k 240hz monitörü alacağım gayet hoşuma gitti bir çok hocama da sordum güzel dedi i5 12400f rx6700xt sistemim var 2k'da kaç sene götürür ?
2K ultra için çok bir ömrü kalmadı kas gücünde. Ancak Frame Generation ile oyuna göre 100+ FPS verir. FG olmasa çoğu yeni çıkan oyunda 50-60 FPS vereceğini düşünüyorum, tabii ultra ayarlarda.

2K ultra için çok bir ömrü kalmadı kas gücünde. Ancak Frame Generation ile oyuna göre 100+ FPS verir. FG olmasa çoğu yeni çıkan oyunda 50-60 FPS vereceğini düşünüyorum, tabii ultra ayarlarda.
2k ultra değil de 2k high ya da 2k Med kullanırız hocam bakarız olmuyor upgrade ederiz o zaman :D

O ayarlarda 3 senesi var rahat.
Fazla sevmiyorum yüksek sıcaklığa çıkmasını o yüzden high kullanıyorum sürekli + olarak fsr da açıyorum baya iyi oluyor.

Hocam 2k çözünürlük olduğu için CS 2 Valorant gibi oyunlarda 4:3 için 1280x1024 yapıyorum görüntü çok pixelleşmez değil mi ? 2k olduğu için yani*

Fazla sevmiyorum yüksek sıcaklığa çıkmasını o yüzden high kullanıyorum sürekli + olarak fsr da açıyorum baya iyi oluyor.

Hocam 2k çözünürlük olduğu için CS 2 Valorant gibi oyunlarda 4:3 için 1280x1024 yapıyorum görüntü çok pixelleşmez değil mi ? 2k olduğu için yani*
Valla Valorant konusunda hiçbir fikrim yok, onun için konu açsan daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı