Vatan Bilgisayar'dan yeni aldığım hazır sistemde istediğim performansı alamadığımı hissediyorum. Windows 11'i kurduktan sonra CS2, Valorant, EA FC24'ü yükledim fakat izlediğim videolardaki performansından eser olmadığı kanaatindeyim. Özellikle EA FC24 için söylüyorum bunu. Daha önceki sistemimdeki GTX 1060 performansına yakın desem yeridir. Bilmiyorum belki de ayarlarım yanlıştır. Monitör sipariş ettim bir de o kargoda. Şu an için eski emektar 60Hz monitörle idare ediyorum. Tam yeni PC yeni monitör diye heyecanlanmışken üzdü açıkçası bu durum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
Darboğaz yapıyor gibime geldi anlık drop yaşıyorum Ea Fc24'te mesela. Valorant'ta en düşük ayarlarda 720p'de 250 civarı fps alıyorum. Az bence bu sisteme.
Darboğaz yapıyor gibime geldi anlık drop yaşıyorum Ea Fc24'te mesela. Valorant'ta en düşük ayarlarda 720p'de 250 civarı fps alıyorum. Az bence bu sisteme.
Her şeyi doğru yaptığından eminsen, sürücüler BIOS ayarları falan. İşlemciyi cinench R23'te test et. Ekran kartını da şu yazılımla 4K da test et bakalım sonuçlara.
Her şeyi doğru yaptığından eminsen, sürücüler BIOS ayarları falan. İşlemciyi cinench R23'te test et. Ekran kartını da şu yazılımla 4K da test et bakalım sonuçlara.
Bana normal gibi geldi, oyundaki FPS değerleriniz de bendeki sistemle aynı sayılır. 5600X ve RX 6700 ile kullanıyorum yeri geliyor 450 FPS oluyor yeri geliyor 160-170 FPS oluyor CS 2'de. Valo kullanmıyorum ama. Duvara filan bakarsam 600 filan olur her halde.