RX 6700XT sistem yeteri performansı veremiyor

İşletim sistemi
Windows 11
Hayır kesinlikle katılmıyorum. Ben 3080 sahibi olarak ilk çıktığı günden beridir DLSS kullanmıyorum çünkü görüntü kalitesini bariz düşürüyor. NVIDIA son yıllarda bunu ekmeğini çok yedi. Biz bu kartlara neden bu kadar para döküyoruz? En yüksek grafik ayarlarında oynamak için değil mi? Performansımı artırmak için birkaç ayarı kısarım ama yine de DLSS açmam bu kadar. Gençler kötü monitörlerde oynadığı için genelde aradaki farkı çok anlamıyorlar herhalde ama bana çamur gibi görünüyor.

Doğrudur hocam tabii. Ben de daha hiç kullanmadım DLSS, sadece denilenleri ve gördüğüm kadarını söyledim. Bu arada biraz araştırdım da herkes Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120mm diye bir soğutucu var bunu öneriyorlar ne dersin

Doğrudur hocam tabii. Ben de daha hiç kullanmadım DLSS, sadece denilenleri ve gördüğüm kadarını söyledim. Bu arada biraz araştırdım da herkes Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120mm diye bir soğutucu var bunu öneriyorlar ne dersin

Evet 240'lik sıvı soğutmalardan aşağı kalır yanı yok. Isınmaya kökten çözüm olur senin için.

Evet 240'lik sıvı soğutmalardan aşağı kalır yanı yok. Isınmaya kökten çözüm olur senin için.

Tamamdır hocam bunu alacağım. Fakat bütçeyi ayarlayana kadar idare etsin diye BIOS'tan TDP ayarı yaptım bir rehber video aracılığıyla. Şu an max 80-82 civarlarına çıkıyor gibi.

Tamamdır hocam bunu alacağım. Fakat bütçeyi ayarlayana kadar idare etsin diye BIOS'tan TDP ayarı yaptım bir rehber video aracılığıyla. Şu an Max 80-82 civarlarına çıkıyor gibi.

Bunu al bu daha iyiydi.

Diğeri 3 fanlı daha iyi olmaz mı bilmediğimden soruyorum.

Hayır oda iki fanli. Benim önerdiğim de 7 bakır ısı borusu varken o modelde 6 adet var. Benim önerdiğim üst model zaten. 7800x3D için bile fazlasıyla yeterli bu soğutucu, senin işlemci bir daha 70 görmeyecek.🙃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı