RX 6700XT sistemde ekranda karıncalanma oluyor

necati.kagan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık bir hafta önce aldığım bilgisayarla sorun yaşamaya başladım. Siyah ekran ve karıncalanma sorunu var. Karıncalanma 1 haftada 2 kere oldu siyah ekranda 1 haftada 10 kere siyah ekran 1 veya 2 saniye sürüyor. Karıncalanma sorunu sadece video izlerken oldu, siyah ekran sorunu oyun oynarken oldu. Karıncalanma olduğunda sadece görüntü gidiyor diğer her şey devam ediyor.

• RX 6700XT.
  • Ryzen 5 5600X.
  • FSP performance 550W 80+ Bronze.
  • 8x2 3600MHz RAM.

Dosya Ekleri

• karıncalanma.PNG
    karıncalanma.PNG
    2,1 MB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
MPO devre dışı bırakır mısınız bir öyle deneyin.
Disable.reg kullanın ve pc'yi yeniden başlatın, eğer verim alamazsanız restore.reg diyerek varsayılan ayara geri dönebilirsiniz.

Merhaba, yaklaşık bir hafta önce aldığım bilgisayarla sorun yaşamaya başladım. Siyah ekran ve karıncalanma sorunu var. Karıncalanma 1 haftada 2 kere oldu siyah ekranda 1 haftada 10 kere siyah ekran 1 veya 2 saniye sürüyor. Karıncalanma sorunu sadece video izlerken oldu, siyah ekran sorunu oyun oynarken oldu. Karıncalanma olduğunda sadece görüntü gidiyor diğer her şey devam ediyor.

• RX 6700XT.
  • Ryzen 5 5600X.
  • FSP performance 550W 80+ Bronze.
  • 8x2 3600MHz RAM.
Bende de oluyordu dönüştürücü kullanıyordum, başka monitöre geçtim düzeldi.

Çevirici kullanıyorum monitör bayağı eski bir monitör 8 10 yıllıktır. Eski sistemimde sıkıntı çıkmamıştı OC yok.
Çevirici kullanıyorsanız, bu tarz sorunlar yaşamanız çok normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı