sanalmerak
Centipat
Daha fazla
ne yapmam gerek benim bildiğim kadarıyla önbelleğe alınmış rami silsekte windws yeniden oluşturuyormuş. Yaşadığım micro stuter bundan kaynaklı olabilir mi?8 GB RAM var önbellekte hocam shutter yaşaman çok çok normal. Değerler normal zamanla şişiyor oynamak için ise normal değil.
hocam bende birçok yöntem denedim olmadı.Dediğiniz sürücü temizlemeyi yapabilirsem yapıcam.Hocam sorununuz stutter veya micro stutter bende yaşıyorum inanılmaz sinir bozucu bir durum kafayı yemelik 2 aydır ne varsa denedim düzeltemedim.
Çözüm olarak ddu ile sürücüleri temizleyin işinize yarma ihtimali var. Ayrıca şu rehbere göz atın derim.
Çözüm: Stutter Ve Microstutter
Arkadaşlar çok ayar denedim hiçbiri işe yaramadı, en son böyle bir çözüm yolu buldum ve işe yaradı, sizlerle paylaşmak istedim. Yapacağımız ayar rivaturner ile FPS sabitleme ve kesinlikle işe yarıyor. 1.Gördüğünüz gibi bu oyunun FPS sabitlemesi ve aşırı dalgalı. 2.Bu gördüğünüz ise...www.technopat.net
Msı afterburner ile oyun içi sıcaklık ve ekran kartı kullanmalarını atar mısınız.
Hocam oyun içinde önebelleğe alınan 1,9 boşta 5,1 oluyor normalmi ?İki şeyi takip edin oyunda iken önbellek miktarında ne kadar RAM birikiyor.
Eki Görüntüle 1893929
RAM çok birikiyorsa Rammap gibi bir uyulama ile temizleme aralıklarla yapın.
İkinci yol; aşağıdaki konudaki kırmızı ile işaretlemiş olduğum ayarları kayıt defterinden değiştirip bilgisayarı yeninden başlatın sorunun çözülüp çözülmediğine bakın eğer çözülmezse eski haline döndürün.
Çözüm: AMD DX10/11 Tabanlı Oyunlarda Gecikme, Tarayıcıdan Oynatılan 4K Videolarda Titreme
Genellikle AMD (Polaris, Vega ve Ryzen Vega APU, RDNA 1, RDNA 2) ekran kartlarında oyunlarda gecikme shutter yaşıyorsanız özellikle YouTube üzerinden Ultra HD videolarda donma meydana geliyorsa bu rehber size göre o zaman hadi başlayalım. 😀 Normal DX ve DXNAVI'yi Yeniden Yüklemeden Yapılandırma...www.technopat.net