Sen bilirsin hocam 3070 Ti daha performanslı bir kart ben olsam 3070 Ti tercih ederdim ikisi arasında. Ya da az daha para verin 6800XT alın.
RTX 3060 12 GB'ın o VRAM'i karşılayacak bir gücü yok. RX 6700 XT net önünde. Hem güçlü hem iyi bir VRAM miktarına sahip.
XFX'in sıcaklık değerleri iyiyse alınır. Hazır garantisi olduğundan sorun da olmaz. XFX sıcaklık konusunda RED DEVİLDEN DAHA İYİ DİYE BİLİYORUM.Hocam RX 6700 XT buldum XFX 2024 yılına kadar garantili onu alacağım. 3 fanlı model.
Hocam XFX RX 6700 XT buldum. 3 fanlı 2024 yılına kadar garantili. 6500 lira alacağım. Mantıklı mı sizce? Red Devil düzgün bir tane buldum o da em az 7000 diyor. O kadar çıkmak istemiyorum.
Olabilir hocam bilmiyorum. Garantisi az kaldığı için şu an başka kartlara bakıyorum 9 ay kalmış. Eğer daha iyisini bulamazsam alacağım.XFX'in sıcaklık değerleri iyiyse alınır. Hazır garantisi olduğundan sorun da olmaz. XFX sıcaklık konusunda RED DEVİLDEN DAHA İYİ DİYE BİLİYORUM.
Hatta bütçe zorlanıp 4060 Ti alınırsa çok çok daha iyi olur. Frame Generation ile uçup kaçarsın ve 6700 XT'yi her türlü sollarsın.4060 alacaksan tamam ama 3060 almanı tavsiye etmem, onun yerine RX 6650 XT ya da RX 6700 XT alman iyi olur.
RTX 3060 12GB'ın o VRAM'i karşılayacak bir gücü yok. RX 6700 XT net önünde. Hem güçlü hem iyi bir VRAM miktarına sahip.
XFX'in sıcaklık değerleri iyiyse alınır. Hazır garantisi olduğundan sorun da olmaz. XFX sıcaklık konusunda RED DEVİLDEN DAHA İYİ DİYE BİLİYORUM.
4060 alacaksan tamam ama 3060 almanı tavsiye etmem, onun yerine RX 6650 XT ya da RX 6700 XT alman iyi olur.
Eğer aynı zamanda iş için kullansaydın RTX 3060 12GB önerirdim, ama sırf oyun konusunda 6700 XT.
Hatta bütçe zorlanıp 4060 Ti alınırsa çok çok daha iyi olur. Frame Generation ile uçup kaçarsın ve 6700 XT'yi her türlü sollarsın.
Arkadaşlar Xfx Rx 6700 XT aldım. Yardım eden ve düşüncesini paylaşan herkese teşekkürler. Sıcaklık kasamda 66-67 dereceyi geçmedi Furmark'ta.6700 XT ile oyun konusunda karşılaştırmanız hata. 3060 burada gereksiz kalır.
İyi bir seçim yapmışsınız hocam.Arkadaşlar Xfx Rx 6700 XT aldım. Yardım eden ve düşüncesini paylaşan herkese teşekkürler. Sıcaklık kasamda 66-67 dereceyi geçmedi Furmark'ta.
Saolun hocam.İyi bir seçim yapmışsınız hocam.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.