Bütün AMD kartlarda Wattman olabilir, sebebi AMD'nin yazılımı, yazılımlarını düzeltmedikleri sürece ister eski ister yeni nesil kart olsun her zaman oluşacaktır.
Wattman'in ne olduğundan haberdar bile değilsin. Wattman, AMD ekran kartı sürücüsünün verdiği hatadır ama AMD'nin sürücüsü veriyor diye GPU veya GPU'nun yazılımından kaynaklı olmuyor. Stabil sürücüyü kurup, çöp parçalar kullanmazsan Wattman almayacaksın büyük ihtimalle. Ayrıca RX 400, 500 ve 5000 gibi çöp seriler de kullanmaman lazım.
Wattman'in ne olduğundan haberdar bile değilsin. Wattman, AMD ekran kartı sürücüsünün verdiği hatadır ama AMD'nin sürücüsü veriyor diye GPU veya GPU'nun yazılımından kaynaklı olmuyor. Stabil sürücüyü kurup, çöp parçalar kullanmazsan Wattman almayacaksın büyük ihtimalle. Ayrıca RX 400, 500 ve 5000 gibi çöp seriler de kullanmaman lazım.
WattMan'in ne olduğundan haberdar bile değilsin. WattMan, AMD ekran kartı sürücüsünün verdiği hatadır ama AMD'nin sürücüsü veriyor diye GPU veya GPU'nun yazılımından kaynaklı olmuyor. Stabil sürücüyü kurup, çöp parçalar kullanmazsan WattMan almayacaksın büyük ihtimalle. Ayrıca RX 400, 500 ve 5000 gibi çöp seriler de kullanmaman lazım.
AMD sürücüsü ile GPU yazılımının farkını çözemedim. Ayrıca sizin de dediğiniz gibi AMD ekran kartlarının driverlarından kaynaklanan bir problem, arkadaş da AMD ekran kartlarında yaşanabilir gibisinden bir şey demiş. AMD GPU'lara NVIDIA driverı kuruluyor da haberimiz falan mı yok? Bu kadar agresif çıkışma sebebinizi anlamadım.
AMD yazılımı veriyor diye AMD kaynaklı mı olmak zorunda? NVIDIA'da hata yok mu? Peki bu NVIDIA'nın sorunu mu her zaman? Çöp parça kullanmaktan veya bir parçanın arızasından olabiliyor. Ha bak ne olur, stabil olmayan sürücü kurarsın, o zaman AMD'nin sorunudur.
AMD sürücüsü ile GPU yazılımının farkını çözemedim. Ayrıca sizin de dediğiniz gibi AMD ekran kartlarının driverlarından kaynaklanan bir problem, arkadaş da AMD ekran kartlarında yaşanabilir gibisinden bir şey demiş. AMD GPU'lara NVIDIA driverı kuruluyor da haberimiz falan mı yok? Bu kadar agresif çıkışma sebebinizi anlamadım.
Selamlar. Forumda sık sık Wattman konularıyla karşılaşıyorum. Ben de her konuya aynı cevapları vermek yerine detaylı bir rehber hazırlamak daha doğru olur diye düşündüm. Umarım işinize yarar. Not: Eğer sorunu çözdüyseniz nasıl çözdüğünüzü, ayrıca rehberde bulduğunuz eksik veya yanlış kısımları...