Şöyle bir ayar çektim fana zarar vermez değil mi?
Vermez ama anormal bendeki RX 6600 100W çekiyor ama 72 derece fanlar %45
Şöyle bir ayar çektim fana zarar vermez değil mi?
ben rdr2 de 2500 rpmde kullanıyorum fanları hocam bir zarar vermez merak etmeyinFana zarar vermez ise bir süre böyle kullanmayı düşünüyorum teşekkürler yardımlarınız için
Fana zarar vermez ise bir süre böyle kullanmayı düşünüyorum teşekkürler yardımlarınız için.
Fana zarar vermez ise bir süre böyle kullanmayı düşünüyorum teşekkürler yardımlarınız için.
ilk toplama bilgisayar deneyimim ve kendim topladım yanlış bir şey olduğunu düşünmüyordum ancak 2 adet daha fan sipariş verdim işimi garantiye almak için umarım sorun olmazZarar vermez fakat büyük ihtimalle kasanızın hava akışı kötü durumda 98W ile o fan ile 80 derece üzeri anormal.
İlk toplama bilgisayar deneyimim ve kendim topladım yanlış bir şey olduğunu düşünmüyordum ancak 2 adet daha fan sipariş verdim işimi garantiye almak için umarım sorun olmaz![]()
İlk toplama bilgisayar deneyimim ve kendim topladım yanlış bir şey olduğunu düşünmüyordum ancak 2 adet daha fan sipariş verdim işimi garantiye almak için umarım sorun olmaz![]()
sıvı soğutucuya ait 2 egsoz kasanın kendisine ait 1 egsoz ve içeriye hava vermesi için +2 fan kullanacağım yeterli olmalıArkada 1 egzoz ve önde iki veya üç tane minimum olmalı.
Zarar vermez fakat büyük ihtimalle kasanızın hava akışı kötü durumda 98W ile o fan ile 80 derece üzeri anormal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.