Ben olsam 75Hz 2K bir monitör alirim nedeni ise hikayeli oyunlarda yüksek Hz alamıyoruz o yüzden fazla paraha gerek yok ben mesela 4K 60Hz kullanıyorum hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum.
LG hakkında bilgi alın 27GN880-B. LG için resimleri, yorumları ve teknik özellikleri bulun 27GN880-B Ultragear Oyun Ergo Monitörü 27 İnç Nano IPS 144Hz Yenileme Hızı ve 1ms Tepki Süresi
En ucuz LG 27GN880-B 27" 1ms QHD G-Sync FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GN880-B 27" 1ms QHD G-Sync FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.214,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ama sadece şu an için. Kartı ve monitörü sadece 1 yıl kullanmak için almayacak arkadaş. İleriyi düşünmek gerekiyor. 4K monitörde 2K açarsa görüntü berbat olur.
@Zikkeci dün akşamdan kalma bir derdin var galiba benimle
Ama sadece şu an için. Kartı ve monitörü sadece 1 yıl kullanmak için almayacak arkadaş. İleriyi düşünmek gerekiyor. 4K monitörde 2K açarsa görüntü berbat olur.