lyondoras
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz aylarda buradaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine bir sistem topladım;
ASUS Prime B450M-A II AMD B450 soket AM4 DDR4 4400MHz (O.C.) M.2 mATX anakart.
Adata XPG Gammix D30 8 GB DDR4 3200MHz CL16 RAM.
ASUS Radeon Dual RX 6750 XT OC 12 GB GDDR6 192bit AMD ekran kartı.
AMD Ryzen 5 5600 MPK soket AM4 32MB 3.5GHz 65W 7nm Wraith Stealth MPK işlem.
Monitör: ASUS VS27aqz.
Yardım istediğim konu bu AMD Software Adrenalin programında bir sürü ayar var hangileri kalite düşürmeden FPS arttırır kestiremiyorum. Bu programda herkesin verimli kullandığı genel geçer ayarlar var mı hangi özellikleri açmalıyım? Ve anakarttan gelen Armoury Crate programı var bunda da ayarlamam gereken bir şeyler var mı?
Son olarak oyunlarda görüntülerde bazen kumlanmalar oluyor uzak mesafe çizimleriyle alakalı ya da nesne önünde karakter varsa orada da kumlanmalar oluyor bu sorun başına gelen var mı?
Teşekkürler.
ASUS Prime B450M-A II AMD B450 soket AM4 DDR4 4400MHz (O.C.) M.2 mATX anakart.
Adata XPG Gammix D30 8 GB DDR4 3200MHz CL16 RAM.
ASUS Radeon Dual RX 6750 XT OC 12 GB GDDR6 192bit AMD ekran kartı.
AMD Ryzen 5 5600 MPK soket AM4 32MB 3.5GHz 65W 7nm Wraith Stealth MPK işlem.
Monitör: ASUS VS27aqz.
Yardım istediğim konu bu AMD Software Adrenalin programında bir sürü ayar var hangileri kalite düşürmeden FPS arttırır kestiremiyorum. Bu programda herkesin verimli kullandığı genel geçer ayarlar var mı hangi özellikleri açmalıyım? Ve anakarttan gelen Armoury Crate programı var bunda da ayarlamam gereken bir şeyler var mı?
Son olarak oyunlarda görüntülerde bazen kumlanmalar oluyor uzak mesafe çizimleriyle alakalı ya da nesne önünde karakter varsa orada da kumlanmalar oluyor bu sorun başına gelen var mı?
Teşekkürler.