Çözüldü RX 6750 XT sistem GoW oynarken kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ömer Öztürk23

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. God of War oynarken bilgisayarim kapaniyor. Kapaniyor dedigim ekran gidiyor sonra tekrardan aciliyor. Ama sanki yeniden başlatılmış gibi. Ekran gittiğinde PC çalışır halde.

R5 5600.

RX 6750 XT.

8x2 16 GB RAM 3600 MHz.

750W pusu. TR2s.

Genellikle bu tarz oyunlar oynarken oluyor. Onceden yoktu. Termal macunda surdum.

Sıcaklıklar gayet normal.

CPU: 60.

Ekran kartı: 55.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartını söküp tekrar montajlayın, soketleride sağ sol yer değiştirin, yine oynattığınızda kapanırsa, anakart PCI slotunuzda sorun var.
OCCT ile PSU' nuzu yüke sokar mısınız? Kapanıyorsa PSU' da sorun var demektir. PSU' dan dolayı kapanıyor manasına çıkar.

OCCT'nin Power testi PSU'ya yük bindirmek için ekran kartı ve işlemciye yük bindiriyor. Test çökerse kesin PSU kaynaklı değildir. Yine de yapması iyi olur.

Ekran kartı, anakart, işlemci güç beslemelerini düzgün taktığınızdan emin olun.

OCCT ile PSU' nuzu yüke sokar mısınız? Kapanıyorsa PSU' da sorun var demektir. PSU' dan dolayı kapanıyor manasına çıkar.
Yaptım sorun cikmadi

OCCT'nin Power testi PSU'ya yük bindirmek için ekran kartı ve işlemciye yük bindiriyor. Test çökerse kesin PSU kaynaklı değildir. Yine de yapması iyi olur.

Ekran kartı, anakart, işlemci güç beslemelerini düzgün taktığınızdan emin olun.

2 aydır nasıl takiliysa öyle takili.

Yaptım sorun cikmadi

2 aydır nasıl takiliysa öyle takili.

Şunu yapar mısın?

Şunu yapar mısın?

Denıyorum şu an bıldıreceğim sıze.

Denıyorum şu an bıldıreceğim sıze.

Testing complate no error dedi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri