RX 6750 XT sistem vs RX 6700XT sistem

Hocam kasa, guc kaynagi ve anakart tarafinda daha kaliteli parcalar yok mu ultima sistemde?
Mevcut anakartta iyi vatanda ki kötü degilki. Kasa zaten mesh olan seçilirse problem olmaz. PSU zaten kaliteli marka. Ben ahım şahım fark goremedim. O sistemde PSU kasa Asus olunca diğer markalar kalitesiz olmuyor ki.

Mevcut anakartta iyi vatan da ki kötü degilki. Kasa zaten mesh olan seçilirse problem olmaz. PSU zaten kaliteli marka. Ben ahım şahım fark goremedim. O sistemde PSU kasa ASUS olunca diğer markalar kalitesiz olmuyor ki.

Hocam bu konudan gorup satin aldim. Konuda olumsuz yorumlar vardi, tam emin olamiyorum. Mesela PSU'nun kalitesiz oldugundan bahsedilmis.

Hocam bu konudan gorup satin aldim. Konuda olumsuz yorumlar vardi, tam emin olamiyorum. Mesela PSU'nun kalitesiz oldugundan bahsedilmis.

Knk orada kaliteli diyenlerde var ama beğenen daha çok sistemi genel olarak + olarak bende problem olmaz diyorum. Ama senin kafana takildiysa zaten alma ben fikrimi söyledim etiketlemissin konuya tekrarlayım 6750xt sistemi alırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı