RX 6750 XT sistemde siyah ekran

aybarka

Decapat
Daha fazla  
RAM
XLRB 16 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
1 TB
Ekran kartı
RX 6750 XT
Anakart
B 550 P wifi
İşlemci
R7 5700X
Merhaba. Bugün gece PC'yi kapattım uyandıktan sonra PC'yi açınca siyah ekranla karşılaştım 5 dk sonra kendi kendine ekran geldi ve uygulamalar açıldı ama başlangıç uygulamaların bazıları açılmadı. Ancak sonrasında YouTube'dan çözüm bulmaya çalıştım Görev Yöneticisi diyordu bende Görev Yöneticisi'ni açmaya çalıştım açılmıyordu hata veriyordu. Fotoğraftaki gibi gibi Windows Update güncel ama AMD son sürümünü yükleyemiyorum yine hata veriyor fotoğrafta yine var ondan sonra tek çare formatlama kalmıştı benim için formatlamaya çalışırken hata aldım ekte mevcut yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartında bir sorun var muhtemelen, ekran kartı çıkarılmışken kullanmayı deneyin. Bende AMD kullanıyorum ve genelde AMD'nin klasik crashları yaşanınca dosya gezgini, ayarlar hatta ses ayarlayıcı gibi ana sistem uygulamaları açılmıyor, error vermiyor ama. Aç kapa yapınca düzeliyor normalde, aç kapa yapmayı denediniz mi? Olmadıysa kasayı açıp fiziksel zarar görmüş bir şey var mı bakın, açabiliyorsanız Windows defender yada kullandığınız diğer anti virüs programlarıyla tarayın, flash bellek ile formatı deneyin.

Reis söylediğin her şeyi yaptım ama olmadı sadece formatı yapmadım onu bugün yapacağım başka tavsiyen var mı fortmatlamadan.

Reis söylediğin her şeyi yaptım ama olmadı sadece formatı yapmadım onu bugün yapacağım başka tavsiyen var mı fortmatlamadan.
Bilgisayarcıda formatlayacaksanız bu sorunu onlara da danışın, ya ekran kartında sıkıntı var yada sağlam bir virüs girmiş belki formatla gitmez. Birde HDD/SDD'de sıkıntı olabilir, onları başka bir bilgisayar varsa ona takıp deneyebilirsiniz. Formatlayınca da gitmezse direk değiştirin diski tabii başkalarından da tavsiye almayı unutmayın, belki ben yanlış/eksik biliyorumdur.

Tamamdır teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…