Oyun için güzel mining için kötü kartlar olmuş, bulabildiğim kadarıyla 6650 XT 26-27Mh/s kazım yapıyor bu da 35-40Mh/s civarı yapar diye tahmin ediyorum.
Oyun için güzel mining için kötü kartlar olmuş, bulabildiğim kadarıyla 6650 XT 26-27Mh/s kazım yapıyor bu da 35-40Mh/s civarı yapar diye tahmin ediyorum.
Doların durumunun muallak olduğu bir günde fırsatı kaçırmayayım deyip aldım bir tane, Total'de 3 tane satıldı 1 tane kaldı stokta. Mağazaya sorduğumda tedarikçide stok olduğunu söyledi. Teşekkürler.
6650xt teorik olarak 35Mh/s değerlerini bulur gibi gözüküyor.
6750xt ise 50Mh/s değerlerini bulur gibi gözüküyor. Miner yazılımları güncellensin o zaman bakmak lazım. Eth madenciliğinde hız bellek gecikmeleri ve bellek bant genişliği ile alakalı. Yeni 6x50xt serilerinde önceki 6000 serisine göre bellekler %10 dan daha hızlı ve bant genişlikleri yüksek. İyi bir OC ve miner ile düz seriden daha iyi kazarlar. 6950XT ise 70Mh/s değerlerini görür teorik olarak.
Doların durumunun muallak olduğu bir günde fırsatı kaçırmayayım deyip aldım bir tane, Total'de 3 tane satıldı 1 tane kaldı stokta. Mağazaya sorduğumda tedarikçide stok olduğunu söyledi. Teşekkürler.