RX 6750XT 11.300 TL!

Doların durumunun muallak olduğu bir günde fırsatı kaçırmayayım deyip aldım bir tane, Total'de 3 tane satıldı 1 tane kaldı stokta. Mağazaya sorduğumda tedarikçide stok olduğunu söyledi. Teşekkürler.

Oyun için güzel mining için kötü kartlar olmuş, bulabildiğim kadarıyla 6650 XT 26-27Mh/s kazım yapıyor bu da 35-40Mh/s civarı yapar diye tahmin ediyorum.
6650xt teorik olarak 35Mh/s değerlerini bulur gibi gözüküyor.
6750xt ise 50Mh/s değerlerini bulur gibi gözüküyor. Miner yazılımları güncellensin o zaman bakmak lazım. Eth madenciliğinde hız bellek gecikmeleri ve bellek bant genişliği ile alakalı. Yeni 6x50xt serilerinde önceki 6000 serisine göre bellekler %10 dan daha hızlı ve bant genişlikleri yüksek. İyi bir OC ve miner ile düz seriden daha iyi kazarlar. 6950XT ise 70Mh/s değerlerini görür teorik olarak.

Doların durumunun muallak olduğu bir günde fırsatı kaçırmayayım deyip aldım bir tane, Total'de 3 tane satıldı 1 tane kaldı stokta. Mağazaya sorduğumda tedarikçide stok olduğunu söyledi. Teşekkürler.

Hocam hayırlı olsun ekran kartı gelince kart ve satıcı hakkında bilgilendirme yapman mümkün mü acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı