RX 6750XT için 600W 80+ yeterli mi?

O güç kaynağını zorlamanızı önermem. Epey alt seviye bir model kendisi.

Birkaç ay kullanıp değiştirirsiniz, hemen sorun çıkarmaz ama uzun vadeli kullanım da saçma olur. Bütçenize göre daha iyi, grup düzenlemeli olmayan sağlam bir modele geçebilirsiniz. Daha sağlıklı olur.
Hocam bütçem var ama, kablolama bilmediğim için değiştirmek istemiyorum PSU'yu eğer yeterli ise bu model. PSU calculator sayfalarında 450W çıkıyor, PC Hocası'da 600W kullanmış bu sistem için. Uzun vadede sorun çıkarsa, PSU haricinde diğer bileşenlerin zarar görme şansı var mı?

Sistemin tam yükteyken 400W'tan fazla güç çekmeyecek. Ben uzun vadede bir problem göremiyorum. Tam yükten kastım Prime95 + Furmark.

Oyunlarda ortalama çekeceği güç 350W civarı olacaktır ki bu da PSU'nun verebileceğinin neredeyse %50'si zaten.
Hocam bütçem var ama, kablolama bilmediğim için değiştirmek istemiyorum PSU'yu eğer yeterli ise bu model. PSU calculator sayfalarında 450W çıkıyor, PC Hocası'da 600W kullanmış bu sistem için. Uzun vadede sorun çıkarsa, PSU haricinde diğer bileşenlerin zarar görme şansı var mı?

Olan W meselesi değil de verimlilik ve kalite konusu. Sistemi taşır muhtemelen ama eski düzen ünite olduğu için sorun yaşayabilirsiniz. Şu anlık sorun olmaz ama ileride değiştirmeye çalışın hemen değiştirin demiyoruz zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı