Sistemi sipariş ettim ama sogutucuya param yetmedi 1300 liraya Ryzen 5 7500F sogutucak bir sogutucu lazim.
DeepCool AG400 yeterli olur.
Sistemi sipariş ettim ama sogutucuya param yetmedi 1300 liraya Ryzen 5 7500F sogutucak bir sogutucu lazim.
30k bütçede ne DDR4 sistem toplanır ne de 3 senelik RX 6000 serisi. Yukarıdakini alabilirsin fazladan 1300 TL vermeye gerek yok.
![]()
METE-VERSE II / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
METE-VERSE II Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
Crack değil de mod. RTX 3060 ile resmi olarak Nvidia Frame Generation destekli her oyunda DLSS to FSR moduyla Frame Generation desteğinden yararlanabiliyorum. Bu modla birlikte elimdeki RTX 3060'ın 4060'dan eksiği yok fazlası var artık performans açısından.Pekala, dls 3 artik tum nvdia kartlarda kullanilabiliyormuş cracklerle yani dls3 için bi avantaji yok değil mi artik 4000 serisinin.
Aldigim kasaya sigar mi hocam oturur mu peki.
Kasanız nedir hocam?
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusu - inventus bu var 1750 bu fiyatın en iyisi 450 TL ekleyip almalısınız emin olun pişman olmiyacaksınız para çıkışmasını beklerseniz cok fiyat farkı yok
Ha bir de attığınız soğutucuyu alinca içinde termal macun geliyor mu?
Bir de bu kasanin icinde kendi güç kaynağı var değil mj 650W.
Evet çıkıyor. Şu videoda görebilirsiniz:
16cm yüksekliğe kadar destekli görünüyor kasanız. Sığması açısından da bir sorun oluşmamalı.
Evet var. 650W 80+ bronz sertifikalı FSP marka Power görünüyor.
Hocam son sorum anakartima uyumlu değil mi stok fani söküp bunu takacağım anakartim ASUS A620mk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.