RX 6750XT'den upgrade tavsiyesi

thornz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
Daha önce hazır sistem ile aldığım RX 6750XT kartımı upgrade yapmak istiyorum ancak kafam çok karıştı. 20-25k bütçem var. EVGA 3080 Ti gördüm fiyatı 19 civarı bu karta geçmem mantıklı olur mu? Ya da 4000 serisi bir kart ne tavsiye edersiniz? 7900XT fiyatı çok yüksek ancak belki zorlasam indirim vs denk gelirse o bile olabilir. Ancak AMD mi NVIDIA mı o konuda da kararsız kaldım. Bu arada işlemcim i5 12.nesil. Bu işlemciyi de kaldırması gerekiyor alacağım kartın. Ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Daha önce hazır sistem ile aldığım RX 6750XT kartımı upgrade yapmak istiyorum ancak kafam çok karıştı. 20-25k bütçem var. EVGA 3080 Ti gördüm fiyatı 19 civarı bu karta geçmem mantıklı olur mu? Ya da 4000 serisi bir kart ne tavsiye edersiniz? 7900XT fiyatı çok yüksek ancak belki zorlasam indirim vs denk gelirse o bile olabilir. Ancak AMD mi NVIDIA mı o konuda da kararsız kaldım. Bu arada işlemcim i5 12.nesil. Bu işlemciyi de kaldırması gerekiyor alacağım kartın. Ne dersiniz?

4070 alabilirsiniz. 2K veya 4K çözünürlükte işlemciniz sorun yaşamayacaktır. Ama benim fikrimi soracak olursanız upgrade yapmak için henüz erken. Daha en az 3-4 yılı var o kartın. 2K'dan 4K çözünürlüğe geçmek istiyorsanız orası ayrı.
Ha bana sorarsan bir dönem daha kullanmaya devam et, NVIDIA 5 serisine geçiş yaparsın daha mantıklı olur.
Katılıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı