RX 6800 alınır mı?

Neden bozulacakmış kart? Arkadaşınız fanboyluk yapmak yerine üstüne eklesin 3080 alın madem. Konuya gelecek olursak çiçek gibi kart ancak sıfır olarak alınmaz. 2. el uygun fiyatlı temiz bulunursa alınır.
kendisinin 2.el 3070 var

Neden bozulacakmış kart? Arkadaşınız fanboyluk yapmak yerine üstüne eklesin 3080 alın madem. Konuya gelecek olursak çiçek gibi kart ancak sıfır olarak alınmaz. 2. el uygun fiyatlı temiz bulunursa alınır.

Öncelikle selamünaleyküm arkadaşım belki de AMD markasını eleştirmiştir bunu bilemiyoruz ayrıca NVIDIA fanboyluk değil AMD markasının her zaman önündedir.
Arkadaşı mısın? Eleştiri başka, tamirci peşinde koşarsın demek başka. Hiçbir firma babanın oğlu değildir, hangisi çıkarınaysa onu kullanırsın.

Merhaba arkadaşlar, RX 6800 almayı düşünüyorum ama arkadaşım ekran kartınının bozulup yaptırmaktan oynamayacağımı söylüyor. Sizce RX 6800 alınır mı?
Hocam arkadaşınızı dinlemeyin, bende alicam patronumdan gayet memnuqn rx9070xt alicak onun ekran kartını ben alicam gayet güzel bir ekran kartı, en iyi soğutmaya sahip olan Sapphire dir her daim AMD Tarafında (bende Sapphire Pulse modelini alacagım😉).

Kendisinin 2.el 3070 var.

Sıfır olarak alınır 2. elde sorun yaşama ihtimalin biraz da olsa var, ekran kartlarını genel olarak bozan 3 şey var birincisi sıcaklık 2. si PSU şebeke kaynaklı dengesiz voltaj 3.sude karta darbe vs aldırman yayın açma hedefin varsa NVIDIA tercih et onun harici bariz bir şekilde AMD.

Soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bir soru daha soracağım bir yerde okumuştum AMD ekran kartlarında ısınma fazla oluyormuş sizce ekran kartını aldıktan sonra bir de soğutucu almalı mıyım?

peki beyler bir soru daha sorucam bi yerde okumuştum amd ekran kartlarında ısınma fazla oluyormuş sizce ekran kartını aldıktan bide soğutucu almalımıyım
Külliyen yalan. Bu markaya göre değişen bir durum, elbette giriş seviyesi bir kart alınca haliyle daha fazla ısınır ama AMD'de de NVIDIA da olduğu gibi top-level diyebileceğimiz kartlar var. Nitro+ mesela. Veya zaten ASUS, MSI gibi markaların da yüksek seviye kartları mevcut. Yani AMD GPU'ları fazla ısınmıyor, NVIDIA ile aynı değerlere sahipler sıcaklık olarak. Bu algılar çok eski aslında, yani adam HD7990 falan kullanmış o zamandan beri diyor ki AMD çok ısınıyor, ama üstüne 50 seri çıkmış, bir sürü mimari değişmiş.

Soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bir soru daha soracağım bir yerde okumuştum AMD ekran kartlarında ısınma fazla oluyormuş sizce ekran kartını aldıktan sonra bir de soğutucu alınır mı?

240 derecede çalışan 3 fanlı TUF 3070 70 derecenin altına inmiyordu. 300W XFX 6800 XT kasadan egzoz fanını çıkarttığım halde 64 derecelerde takılıyor. AMD daha serin bile diyebilirim.

Soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bir soru daha soracağım bir yerde okumuştum AMD ekran kartlarında ısınma fazla oluyormuş sizce ekran kartını aldıktan sonra bir de soğutucu almalı mıyım?
Hocam onlara aldırma önemli olan Nvidia-AMD değil markadır dediğim gibi en iyi soğutucuyu Sapphire sağlıyor, gidipte en giriş markayı alırsanız tabii ısınır, Nvidia serisinde de Ventus çok tutuluyor ama ısınma şikayetleri çok fazlaydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı