RX 6800 FurMark Sonuçları

ugurbaba

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese;
RDR2 oynarken 2.el aldığım RX 6800 GPU güç tüketimi 100'lerde dolanıyor, sam açık bu arada. Ve şimdi ise attığım FurMark test sonuçlarım nasıl bilgilendirir misiniz?
1080p monitörden 2K'ya geçeceğim darboğaz oluyor diye bu arda. Test ettiğim şu anlık 4K TV monitörüdür,(2K'ya düşürüp test ettim).

Dosya Ekleri

• sa.jpg
    sa.jpg
    251 KB · Görüntüleme: 100
Kartın üstünde ufak çentik olur benim 6800XT üzerinde var silent mod da daha az güç çeker eğer yüzde olarak kullanımlara bak sende 99 civarında değil ise CPU'ya 100 200 MHz frekans verebilirsin farka bakarsın.
PBO açık işlemcide ve nerede oluyor hocam çentik anlamadım?

3DMark'da işlemci skorun berbat. Ben 5600G ile 8700 alıyorum. XMP falan açık mı?

Ciddi misin bir de 2 ay önce kutulu garantili mağazadan aldım. Evet açık.

Cinebench R23 ile de bir test eder misin? PBO limits disabled ve PBO scalar 10X yapmayı dener misin?

Hocam şuanlık o program için fırsatım yok ama sorunlu diyorsanız garantiye vereyim.

Powercolor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT Limited Edition Review [Análisis Completo en Español]

Sol tarafı görüyor musun orada olur. Arkadaşın dediği gibi CPU skorun çok düşük geldi bana da BIOS Update güncel mi anakartında belki sorunlu bir sürümdür.
Anakart sıfır,bios güncel.Bakayım sol tarafa öyle bir yer varmı

Powercolor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT Limited Edition Review [Análisis Completo en Español]

Sol tarafı görüyor musun orada olur. Arkadaşın dediği gibi CPU skorun çok düşük geldi bana da BIOS Update güncel mi anakartında belki sorunlu bir sürümdür.

Bulamadım hocam?

Dosya Ekleri

• IMG_2920.jpg
    IMG_2920.jpg
    206,2 KB · Görüntüleme: 43
Baz alman gerekirse zamanında benim yaptığımda testte 5600X'im +200 PBO ile 9100-9400 skoru aralığında almış hep.

1705498300907.png

Yani diyorsun ki aldığın yere git bunlara hakkını ver :)
Onun yerine yukarıdaki arkadaşın dediği gibi CB23 testi yapar mısın? Hwinfo açık olacak şekilde testi yap test bitiminde SS at sıcaklıklara, güç kullanımına bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı