RX 6800 R5 5600 sistem God of War'da düşük FPS alıyor

Alakasız. Oyunun AMD kısmında optimizasyon sorunu var biraz. Düzeldi gibi zaten. Zaten TUF marka ekran kartım.

Diger oyunlarda denedin mi özellikle Online oyunlarda BF gibi orada da sorun var mı yazarsan sevinirim bende bu sistemi almayı düşünüyorum.

Diger oyunlarda denedin mi özellikle Online oyunlarda BF gibi orada da sorun var mı yazarsan sevinirim bende bu sistemi almayı düşünüyorum.

Oyunun optimizasyonuyla ilgili bir sorundu. Bilgisayarı ilk aldığımda BF 1 oynamıştım bir sıkıntı yoktu. Online oyun derken örnek verebilir misiniz?

Oyunun optimizasyonuyla ilgili bir sorundu. Bilgisayarı ilk aldığımda BF 1 oynamıştım bir sıkıntı yoktu. Online oyun derken örnek verebilir misiniz?

Ayn BF1 BF5 CS:GO Warzone tarzı oyunlar 1080P'de anlık takılma ya da donma yaptımı acaba bende bü iki bileşeni almayı düşünüyorum bazı kişiler sürekli donar kasar oyun zevkine eder falan dediler 2K şart dediler ama 2K monitör alacak param yok şu an ne yazikki. İnternette %19 darbogaz gösteriyor

hikayeli oyunlarda dahil

Darboğaz olsa dahi FPS belli bir seviyede kalır ve sürekli drop yapmaz normalde. İşelemci kullanımını %100 gördüğümde sadece drop yaşadım ben. Bu da BF 2042 de başıma geldi sadece. Bir güncellemede işlemci kullanım limitini kaldırmışlardı. Neredeyse her işlemcide çok yüksek kullanımlar oluyordu. Bunu da kendim CPU limiti koyarak çözmüştüm. Onun dışında hiç darboğazdan dolayı (ekran kartı darboğazı) drop yaşamadım ben.

Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Sizde 1080p kullanıcısınız sanırım teşekkürler cevap için içim rahatladı.

Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Sağ olun cevap için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…